Podsöndag

Söndag innebär Moa&Matildas podcast. Tjoho!
 
Sjuka var vi både jag och Matilda när vi spelade in det här avsnittet men vi gjorde vårt bästa.
 
Vi pratar om komplimanger som slår fel och folk som känner sig manade att recensera andras utseende i parti och minut. Vidare snackar vi utbildning. Är plugg, plugg och mera plugg överskattat eller nödvändigt för att nå drömjobbet?
 
Sen pratar vi sommarplaner, brun-utan-sol (I am soooooo gonna smörja in mig själv med en redig dos BUS nästa vecka), gravid-avslöjar-hetsen (varför ser en del människor det som sitt uppdrag i livet att bli först med att "avslöja" vem/vilka det är som är på smällen?) med mera med mera.
 
Väl mött!
 
Lyssna på podden här nedan, via iTunes eller android. Följ oss gärna på fejjan eller instagram @spiderchickblogg
 
 

Kommentera gärna!
Maria

Häj häj Spider! Jag är så nojjig över en grej och skulle vilja ha lite råd från nån som inte känner mig personligen, och eftersom du och din blogg är så rackarns go så vänder jag mig hit. Vore toktacksam för svar! :)

Jag fyller nämligen 20 om några veckor. Själva åldern gör mig egentligen inte så mycket, tvärtom är jag ganska glad att lämna tonåren bakom mig och tycker att livet i stora drag mest blir bättre med åren. Jag är heller verkligen ingen festmänniska och blir alltid rätt slutkörd när många människor är samlade under en och samma kväll, vilket gör att jag för det mesta umgås med kompisar några få i taget. Detta har gjort att de jag ser som mina vänner är rätt nära mig eftersom vi ofta umgås på tu man hand, men det har också effekten att mina vänner inte känner varandra och jag har inte det där självklara "tjejgänget" som alla verkar ha.

Och detta har fått effekten att jag har mer och mer ångest inför denna dag. Känner att jag kommer tycka det vore så skämmigt att säga att, nä på min 20-årsdag gjorde jag väl inget särskilt, en vanlig dag liksom. Och plötsligt kan jag känna mig så misslyckad som person som inte har det där självklara supernära "gänget" som jag går ut med och hittar på en massa skoj med och firar inträdet in i 20årsåldern. Och det är så dumt egentligen, för vill jag ha en stor fest dit alla jag känner ska komma? Aldrig! Och plötsligt kan jag också få en smärre ålderskris, kan känna mig så oerfaren och liten jämfört med många av mina festprissebekanta, trots att jag vet att jag verkligen inte trivs i krogmiljö och tycker alkohol smakar pest. Men är ändå asnojjig inför detta, och blir så less på att vara det för rent rationellt så förstår jag inte varför jag nojjar så mycket :P

Så, bästa spider, har du några idéer om hur man kommer förbi såna här "alla andra är så mycket mer lyckade"-tankar?


Svar: hej Maria,
Jag svarar gärna dig i ett inlägg eller i podden, håll utkik :-) kram!
Moa DeBruin

2014-03-16 ♥ 20:27:30
maria

tyckte lite synd om dig nu i er brist på sommarstuga, så ett mer eller mindre formellt erbjudande om att låna sommarstuga kommer här, hihi! vatten finns inte indraget, men havet ligger två meter bort! ;-)

Svar: haha... tack! vart ligger stugan? ;-)
Moa DeBruin

2014-03-18 ♥ 13:38:30 » URL: http://mariabergstrom.blogg.se
maria

hihi, stuga finnes i finska Österbotten, som hemma fast ändå inte vettu! ;-)

Svar: Hehe ja jag kanske återkommer om vi blir sugna på en tripp till Finland 😊
Moa DeBruin

2014-03-18 ♥ 15:19:40 » URL: http://mariabergstrom.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback