Ny podcäääääst

Nytt avsnitt!
 
Vi pratar om den blivande tvodden. Så klart :)))))
 
Vi berättar om vårt första mötet med Svt och inspelningen av det första tvodd-avsnittet (piiiiirrrrr). Vi pratar om karriär. Går det att göra karriär med små barn? Sen delar vi (i klyshans namn) upp våra liv i tårtbitar. Det är nämligen så hiiiiimla viktigt att livets tårtbitar är lika stora. Eller i alla fall så stora som man önskar. För min del går ångest och ojämnlika tårtbitar oftast hand i hand... Inte bra. 
 
Sen pratar vi om känslan av att ja... Vänta in livet. När ska livet som jag egentligen vill leva börja? När ska jag få tid för det där intresset jag drömmer om? När ska jag få tid att umgås så där mycket med mina vänner som jag önskar? När? Nu? Sen? Aldrig?
 
Slutligen slår Matilda fast att "egentid" är ett påhittat pågrepp som egentligen inte finns. 
 
Det och mycket mer. 
 
Hoppas ni gillar!
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
ronja

Måste bara få berätta om detta fantastiska: jag har faktiskt aldrig lyssnat på eran podd då jag för det första inte lyssnar på så många poddar och för det andra lite hade bestämt mig för att om det inte fanns på p3 så fick det vara. Men jag satte mig och provade er podd ändå, och jag kom så långt ner i varv och blev så avslappnad att jag för första gången i mitt liv försorterade min tvätt (och jag ska inte tvätta förrän imorgon)! Och kanske större: jag blev inte arg på tvätten en enda gång. Så ville väl bara säga att ni gör ett fantastiskt jobb som är så underhållande och avslappnande att lyssna på och jag är sååå nyfiken på tvodden! Heja er!

Svar: Haha åååå vad härligt! Vilken fin komplimang! Tack för att du lyssnade :) Kram!
Moa DeBruin

2014-10-19 ♥ 21:44:30
My Fredblad

Åh! Måste allt in och lyssna på den!

2014-10-21 ♥ 00:00:21 » URL: http://fredblad.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback