Biopremiär

Hallåååååååå.
 
Idag har vi varit på bio. HELA FAMILJEN. Det var premiär för tvååringen (som ju är 3 år i juli).
 
Femåringen har varit på bio många gånger förr. Vi har några kompisar som vi går på bio med, rätt ofta faktiskt. Himla mysigt. Men nu beslutade vi oss för att göra bion till en "family affair" och chansa på att tvååringen var mogen för en timma och tjugotre minuter Fåret Shaun.  
 
Det var han!
 
Han satt så still så still under hela filmen. Ja. Förutom de sista fem minuterna då han ålade sig ner från sitt säte och på ett oroväckande snabbt sätt började söka sig ner mot den (vad jag antar) känsliga och (vad jag återigen antar) MYCKET dyra bioduken. Gulp. 
 
Vi fick göra abrup sorti. 
 
 
 
 


 


 
 
Vi kanske inte biomyser igen alldeles snart, men det var kul att testa. Och tvååringen var, trots sitt hotfulla närmande mot bioduken, mycket nöjd med sin insats. 
 

Kommentera gärna!
Camilla 33 år och 10 barnsmamma

Haha ..
Vad tiden går fort,minns när vi satt gravida på bloggminglet o nu är dom snart 3 ..:-D
Mvh Camilla

Svar: Galet! 😊
Moa DeBruin

2015-04-19 ♥ 21:21:48 » URL: http://minstorafamilj.vimedbarn.se
Angelica

Vi gjorde samma! Vågade oss på en biopremiär, fast vår blir 2 i juli. Så ja, vi var lite olagliga eftersom åldersgränsen är 2. Men det gick helt kalas för oss :)

Svar: Kul 😊
Moa DeBruin

2015-04-19 ♥ 21:31:18 » URL: http://angelicahedstrom.se/
Johanna

Familjebio låter supermysigt. Jag kommer ihåg när jag skulle gå med min treåriga brorson på bio själv, var himla nervöst men det gick bra och han var så himla stolt sen när han berättade och bion för min bror!

Svar: Mys 😊
Moa DeBruin

2015-04-19 ♥ 23:54:30 » URL: http://blikvar.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback