En intervju med mäj

Min kära bloggportal har gjort en intervju med mig som ni hittar här. Intressanta frågor. 
 
Jag gillar även att jag bad intervjupersonen att googla fram en bild på mig eftersom jag alltid är för lat för att orka skicka någon. 
 
Det blev det här kollaget:
 
 
 
 
 
 
Haha... Okeeeeeeeeeej.
 
Alltid lika överraskande och uppfriskande när jag ber folk googla. 
 

Kommentera gärna!
Maria Ekblad

Åh din lugg är så himla fin! Blir sugen på att klippa till min igen när jag läser din blogg. Men den har ju precis växt ut...

Svar: 😊👍
Moa DeBruin

2015-04-10 ♥ 06:41:54 » URL: http://dreamsof.se/
Martina

Ursäkta mig men ni lämnade oss med en sån cliffhänger i förra podden och sen bara försvann ni. Ska vi få veta vad ni tyckte om den där filmen som ärligt talat verkar vara helt åt *piiip* men som folk man trodde var helt vettiga ändå verkar gå igång på, eller?

För på riktigt så har jag tänkt på det en massa gånger sen ni sa det i podden, att jag ville höra er åsikt. Jag har inte sett filmen och tänker nog inte göra det heller, men blev precis som jag tror nån av er sa sig vara, lite besatt av hela grejen när det stod så mycket om den i media där ett tag.

Plus att jag saknar podden över lag så klart!

Helt ok om ni inte hinner med den och vill ta en paus, och ni har så klart inga skyldigheter i detta överhuvudtaget. Men lite snopet blir det ju...

Svar: Förstår! Det vore så himlans härligt att ha tid med podden för jag saknar den också! Det är faktiskt himla givande att sitta och samtala så där som vi gjort. Just nu har vi, som vi sagt förr, suuuupermycket att göra och då får helt enkelt prioritera det som ger en inkomst. Jag ska inte säga att nästa avsnitt kommer snart för det har jag sagt i över en månad nu. Kanske ska vi satsa på att ha nyansering till hösten? Ja tror att det kan vara något. För övrigt har jag sett Fifhty Shades och det var en riktigt USEL film. På alla sätt. Min åsikt :) Kram och tack för att di hörde av dig med ett litet anrop :)
Moa DeBruin

2015-04-10 ♥ 13:41:52
Sabina

Jag läste den, så himla kul! :)

2015-04-10 ♥ 16:31:36 » URL: http://https://minegensite.wordpress.com/
Malin

Härligt, MEN vad jag saknar er pod. Har nästan glömt vilken dag ni släppte den, söndag måndag nej söndag va? Längtar tills det kommer ngt nytt avsnitt har hört alla flera gånger ;) älskar er pod om förlossning å graviditet 👍☺️👏💐

Svar: Tack! Vi får se när nästa pod kommer. Vi har så rysligt mycket att göra just nu. Och när det precis lugnat ner sig... ja då blir det mycket igen. Tråkigt men sant. Fast ändå kul att vårt företag rullar på. Ja det är dubbelt :)
Moa DeBruin

2015-04-11 ♥ 00:37:47
sandra (blivande frisör)

å va fin du är!!!
kika gärna in hos mig om du har lust :)

2015-04-11 ♥ 18:57:28 » URL: http://sandraullvin.blogg.se
Molly Fredin

Är så glad att jag hamnade här på din blogg! Den ska genast läggas till som bokmärke för här hänger jag gärna fler gånger:)

Svar: Kul :) Välkommen hit!
Moa DeBruin

2015-04-16 ♥ 09:06:14 » URL: http://sweetmoment.blo.gg

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback