Fångad av en is och stormvind

Jisses vad det har blåst i Skövde idag. Rena rama stormen!
 
Jag tog cykeln till en kompis som bor några kilometer bort och det gjorde jag inte ostraffat om man säger så. Herre min ge jag STOD STILL i vissa partier. Verkligen still. I övriga partier slet jag som ett djur för att över huvudtaget komma framåt. En timma spinning på gymmet är ingenting emot att cykla live i stark blåst. I´m just saying. 
 
Efter stormcycklingen gick jag ett ärende på stan. Tydligen hade jag plötsligt glömt bort att det blåste vinter-tornado ute och råkade därför köpa mig en svalkande frappucino bestående av cirka 99% is och 1% kaffe-extrakt. 
 
Om vi säger så här - jag tyckte inte att det kändes som att jag befann mig på ishotellet i Jukkasjärvi. Nej nej. Inte alls. JAG VAR själva ishotellet. Så kändes det. 
 
I övrigt en bra söndag.
 
 
 
Med en frappucino i hand och en inneboende  ishotellkänsla.
 
 

Kommentera gärna!
Linnea Norrdahl

Såå gott med frappucino! Älskar dom med chocolate chips på starbucks!

2015-04-13 ♥ 09:49:49 » URL: http://nrdhl.blogg.se/
Em - mitt liv på NZ

Ha ha ååh jag avskyr när det blir sådär fel! Omöjligt att veta ju, tänk om du köpt en varm kaffe och börjat eftersvettats helt galet mycket från cykelturen!

2015-04-13 ♥ 11:27:01 » URL: http://emsliv.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback