Femtio nyanser av Mona Brun

Tjoho!
 
Mitt bland allt jobb har vi hunnit spela in ett nytt podcast-avsnitt! Yey! Det kändes helt underbart att slå sig ner mitt emot Matilda och låta ivriga läppar möta det kalla mikrofonskalet *försöker låta poetisk*
 
I det här avsnittet tar vi upp tråden från förra avsnittets diskussioner kring Fifthy Shades of Grey. Matilda listar tre saker som jag har lärt henne (!) och så berättar jag om mitt alter-ego Mona Brun. 
 
Det och mycket mer. 
 
Lyssna här nedan eller via iTunes. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Louise

Yay! Äntligen :D

2015-04-17 ♥ 15:40:00
Sofie

ÄNTLIGEN! Jag har väntat och väntar och väntat (och jobbat lite, och kanske tränat och sovit lite, och ätit lite men annars BARA VÄNTAT OCH VÄNTAT).
Vilken perfekt fredag det blev!
Girlpower, ni är mina förebilder!

Svar: 😊👍❤️
Moa DeBruin

2015-04-17 ♥ 16:09:28
Delia

ÄNTLIGEN! Fantastiskt bra är ni :)

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2015-04-18 ♥ 14:12:13
ronja

Det blev en promenad med er i lurarna och massa sol! Bättre start på dagen kunde det inte bli 😍

2015-04-18 ♥ 14:21:38
Inne hos Ina - examen i juni

Men seriöst, jag får brukar få bokstavera till Ina för att folk inte fattar vad jag heter. Så himla skönt att höra att jag inte är ensam! Och jättebra podd såklart, tog också en solskenspromenad och lyssnade :)

2015-04-21 ♥ 09:42:11 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Johanna

Men liksom.. Måste bokkaraktärer vara moraliska och korrekta för att ni ska gilla en bok? Ingen påstår ju att "Mr Grey" är drömmannen. Blir ni lika upprörda i alla böcker ni läser om ni tycker att någon karaktär beter sig illa? Det kan ju inte finnas så många böcker att läsa då? En bok kan ju inte vara dålig för att dess karaktärer är omoraliska.

Däremot kan den vara dålig för att den är tjatig, har ett kasst språk och inte handlar om någonting.

2015-04-24 ♥ 10:32:36
F

Boken är ju svinpinsam och språket är kaosdåligt, jag orkar inte ens se filmen. Fattar inte varför ni fnissar hysteriskt och gör det till en rolig grej när han t.ex. klätt av henne i hennes sömn osv, känns inte ok eller passande och stötande för exempelvis mig som blivit utsatt för sexuellt utnyttjande och våldtäkt.

Svar: Hej! Som du hör i podden är det inte så att vi pratar positivt om filmen. Skrattar gör vi åt det absurda i att en man klär av en kvinna medan hon sover och att det dessutom romantiseras?? Oerhört tragiskt. Ledsen att du tog illa vid dig. Kram!
Moa DeBruin

2015-04-27 ♥ 13:35:08

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback