Spiderchick

Intervju med mäj
Lyssna upp people!
 
Jag har fått den äran att intervjuas av coola bloggarna Hormoner och Hemorojder.
 
 
Den här bilden är ju för övrigt ett trevligt minne. Den är från när jag "plåtades" för tidningen Mama i samband med att jag blev utnämnd till Årets Bloggmama. Att bli sminkad och kammad och insmord och allmänt smekt medhårs var en inte helt otrevlig upplevelse. Det får jag erkänna. Femåringen, som på bilden är två år, var jätteduktig och gav extra puls till fotograferingen genom att sjunga Bä bä vita lamm för hela teamet. 
 
Någon månad senare gick jag på Mama-galan och blev ompysslad av sminköser inklämd mellan Alexandra Pascalido och Hannah Graaf. En vecka efter det hade ett frö börjat gro i min mage och några månader senare hade jag karpaltunnelsyndrom och storlek 42 i skor (ansamlad vätska är INTE att leka med). Mmm. Minnen. 
 
 
 
 
 
 
 
Mielo

Den bilden minns jag! :) (följt dig i några år nu;) ) Kul att läsa intervjun!

www.henniska.blogg.se

Jessica

Rolig intervju! Kul att läsa! Längtar för övrigt ihjäl mig efter recensionen på Marabou Jellybean. :D

mormodern

Trevligt med intervju o bra svar! Jag kommer i håg när vi var i Stockholm för "plåtning". Jag fick ju följa med som "barnvakt". Vet att "Lillemans" blöja var så full av kiss, så han var 2 kilo tyngre. Men när den skulle bytas, var det hans tur att bli fotad.. Syns det på fotot tro??;)

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress