After föris

Jag och barnen körde en "after föris och fritids" igår genom att åka till sjön som ligger ungefär 5 minuter bilväg från oss.
 
 
 
 
 
Förutom att kunna gå på museum utan kaos så är även det här med att göra saker själv med barnen mycket enklare den här sommaren. Uppsikt måste man ju alltid ha över sina barn, speciellt vid vatten, men det är inte samma konstanta jag-måste-vara-med-över-allt spring efter ungarna längre. Jag kan förklara för den minste att han inte får vara längst ut på bryggan med dom fjuniga 15-åringarna för dom är simkunniga och ÄLDRE än honom och det kommer dröja några år innan han kan simma och ännu längre innan han har fjun på läppen. Och då förstår minstebarnet vad det är jag säger (kanske inte fjun-biten men ja, ni fattar).
 
Himla skönt! För moder natur höll just på att akut-mutera en tredje arm på mig när hon märkte att två stycken inte räckte till under så pass lång tid. Men jag har liksom fullt upp med mina nuvarande kroppsdelar så det var bra att tredje-arm-muteringen hann bromsas i tid.
 

Kommentera gärna!
Lisa Karlberg

Vad mysigt med en sjö så nära! Och ungar som lyssnar. Min äldsta (3 år) förstår vad jag säger... Men tror liksom inte på mig. Kan femtonåringar simma kan väl jag, typ.
Använde din lista om treåringar idag förresten! Tack!

2015-08-19 ♥ 20:17:09 » URL: http://lamadjur.blogg.se/
Alice - Doers Magazine

Vad härligt det låter att äntligen kunna slappna av litegrann! :)

2015-08-20 ♥ 15:21:44 » URL: http://doersmagazine.se/blogg/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback