Fakta om treåringen

Det var länge sedan MiniSpider fyllde i en faktalista om sig själv! Här bjussade han på fakta om sig själv och här. 
 
Dags igen. Och ja det är alltså heeeelt han själv som svarar på frågorna. Jag har inte skrivit något. Nej nej.
 
MiniSpider aka treåringen berättar fakta om sig själv:
 
Yrke: Profesionellt förskolebarn samt motorcykelförare. Jag har en springcykel som även är en motorcykel (det fattar ju vem som helst). Jag brukar slänga mig upp på den och sedan gasa iväg i 0,00001 km i timman. Obs! Använder hjälm. 
 
Favoritsyssla: Prata. Tillsammans med mig uppstår det aldrig någon besvärande tystnad, eller tystnad alls faktiskt.
 
Superkraft: Jag kan upprepa mig själv till stjärnstopp. Häromdagen i bilen ville jag gärna ha glass så jag gjorde helt enkelt så att jag upprepade ordet "glass" så pass många gånger att mamma till slut, efter en kvart eller så, sladdade in (ganska aggressivt när jag tänker efter) vid närmsta affär och köpte en glass åt mig. Att repetera ord länge i snabb följd är förvånansvärt effektivt för att få saker gjorda för sig, har jag märkt?
 
Smeknamn: Tjôtas. Antagligen med anledning av min favoritsyssla och min superkraft. Men jag är inte säker. Jag kallas också för Palten, Snuffen, Goseposen och andra konstigheter.
 
 
Älskar: När jag får vara nära min bror. Det är fantastiskt! Att få komma in på hans rum och sitta på kanten av hans golvmatta och titta på när han leker med lego - det är som att smaka på en bit av paradiset! Ibland leker vi tillsammans och då njuter jag hardcore. 
 
 Hobby: Ta på mig kläder. Jag älskar att ta på mig kläder så mycket att jag i nuläget byter outfit cirka fem gånger per dag. Det vilar något oerhört tillfredställande över att dra en krispig, nytvättad (eller för all del otvättad) t-tröja över huvudsvålen. Mmmm...
 
Drömmer om: Kläder som ser likadana ut bak och fram. På så vis spelar det ingen roll hur man tar på sig dom. 
 
Vill gärna: Att pappa ska berätta Smurfsagor vid läggdags. Då ligger jag bredvid honom och lyssnar med stora ögon när han berättar om Bagarsmurfen, Hårdrockssmurfen och Bloggsmurfen. Ibland berättar mamma smurfsagor men asså mellan oss... Hon är inte lika bra. Det är något som fattas i inlevelsen. 
 
Är alltid: På. Jag är alltid på, vad som än ska göras. Leka hos grannen? Jag är på! Läsa en bok? Jag är på! Klippa gräset? Jag är på! Handla toalettpapper? Jag är på! Återvinna batterier? Jag är på! Det finns inga tråkiga aktiviteter, det finns bara folk som säger nej fast dom kan säga ja. Det är min devis. 
 
Mest frekvent använda ord: Jag vill följa med!
 
Övrigt: Jag är en glad, positiv och go person. Jag tycker om att vara i farten men älskar även att mysa. Jag älskar musik och har mycket fantasi. Jag tycker om att vara med andra barn och få vara med "där det händer". Är väldigt snäll och väldigt, väldigt, väldigt älskad.  
 
 
 


 
 

Kommentera gärna!
Melina 20

Jag bara önskar att jag kan vara lika kärleksfull och fin mot mina framtida barn som du är! Du verkar verkligen vara en otrolig mamma, och din son kommer se sån lycka i att läsa sånt här senare :)

Svar: Haha åh vilken go kommentar 😊❤️
Moa DeBruin

2015-08-10 ♥ 22:01:09
Eli

Men alltså... jag känner mig så gammal!! Han föddes ju nyss? Ändå är jag bara 21 år :o

Svar: Jag vet. Helt galet att han redan är 3 år 😊
Moa DeBruin

2015-08-10 ♥ 22:29:47 » URL: http://queerdraco.tumblr.com/
matilda

Haha jag håller med Eli, jag fick också räkna och fundera! Jag skulle ha tippat på högst 1. Tiden går otroligt fort alltså...

2015-08-10 ♥ 23:58:13
Anonym

Så fint skrivet! Verkar vara en helt bedårande unge!;)

Svar: 😊❤️
Moa DeBruin

2015-08-11 ♥ 06:00:49
Lisa

Får man sno denna listan och använda på sin blogg? Inte svaren då! Hade ju varit lite skumt om min treåring svarat exakt samma som din. Å andra sidan är många av svaren skrämmande lika... Ibland undrar man om ungarnas utvecklingskurva är gjorda av robotar. Alternativt, får jag inspireras av din lista och göra en liknande?

Svar: Självklart , låna på 😊
Moa DeBruin

2015-08-11 ♥ 09:27:47 » URL: http://lamadjur.blogg.se
Anonym

Fantastisk beskrivning! :)

2015-08-11 ♥ 10:03:07
Lilly

Awh så gulligt att läsa om detta. :)

2015-08-11 ♥ 10:08:33 » URL: http://nouw.com/thereason
Alice - Bloggen Bakom

Naww, vilken fin kille och vilken härlig mamma han verkar ha! Älskar barn i den åldern!

2015-08-11 ♥ 11:37:27 » URL: http://doersmagazine.se/blogg/
Ljuva mamman

Ja alltså det finns nog inget mer underbart än 3-åringar (eller kommer man säga samma sak om 7-åringar om 4 år?)

2015-08-11 ♥ 14:16:25 » URL: http://ljuvavardag.blogg.se/
Jessica

Oj, det var verkligen inte igår jag besökte din blogg. Svek bloggvärlden i ett par år. Men så hittade jag hit igen & bloggen är lika bra som den alltid varit!

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2015-08-11 ♥ 23:31:14 » URL: http://woozy.webblogg.se
Hanna

fantastiskt söt star warsbild!! åhhhh

2015-08-17 ♥ 22:14:41 » URL: http://hannaehansen.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback