Hotade lårbenshalsar och spontant tårtkalas

Idag startade vi dagen med att fixa inför en grej som vi ska överraska någon med imorgon. Jag kan av förklarliga skäl inte skriva mer om det just nu, berättar allt imorgon. 
 
Sen åkte vi och handlade.
 
- Får vi var sin vagn? frågade barnen.
- Ja visst, sa jag och tyckte att det lät som en oerhört god idé.
 
Cirka en minut in i handlingen kändes det INTE som en lika god idé. 
 
 


- AKTA LÅRBENSHALSEN!! skriade jag när jag såg hur treåringen rejsade med vagnen rakt mot skrevet på en gammal farbror som hade sett sina stabilare dagar.  
 
Näe okej. Så illa var det inte. Men man kan ha lugnare handlingar. Om man säger så. 
 
Efter handlingen åkte vi till min mormor och tog en kaffe. Vi spelade Fia med knuff och treåringen hittade ett utökat användningsområde för pjäserna. 
 
 
 


 
 
Efter mormor åkte vi hem och blev ganska omgående bjudna på spontant tårtkalas hos grannen. På vår gata bor det fyra syskonpar a´ två bröder stycket. Det är en sexåring (vår), två femåringar, tre treåringar (varav en hör till oss), en tvååring och en ettåring. Det kommer bli en härlig kompisliga, vad det lider. Roligt med varandra har dom redan nu och föräldrarna är jättetrevliga! Treåringen lekte sig så trött idag att han var tvungen att ligga ner när vi intog kvällsmaten. 
 
 


 
En bra lördag. 
 

Kommentera gärna!
leonsmammas.blogg.se

Haha det där är jag med om varje gång vi handlar ;) somsagt enklare saker har man ju gjort! Tänkte kommentera inlägget om er museumsutflykt men skriver här istället: SÅ skönt för er (dig haha) att äntligen känna så. Jag har med börjat sista månaderna med att göra saker med mina två, som är födda samma år som dina småkillar. Och det är sååån lättnad att äntligen inte se alla småprojekt (som en snabbis in på ica för blöjor tex!!) som stora hinder. Cred till dig Moa för att du orkat blogga om alla upptåg hela småbarnåren. Jag känner att ibland gör jag inget annat än att gnälla i min egna blogg. Men hey thats my life! Så kan resten av alla mammor skriva hur faaaantastiskt det är med inredning (helst vit sådan. Och marmor. Och mässing för guds skull) (och glöm inte donkeyvagnen som är den sjätte vagnen.. På tre månader till den söta bebisen som är såååå snäll jämt hahaha)
Oj lät bittert men absolut inte. Alla har vi väl helt enkelt olika vardagar ;)
Ha en fin vecka!

Svar: Lyssnade på Kristina Sandbergs sommar i P1 och hon pratade om det att det här med att bilda familj och få barn ses som en sådan "liten" grej i samhället när det egentligen är HUUUUR omvälvande och stort som helst! Att komma ur de mest kaotiska småbarnsåren är vääääääldigt skönt :) kram!
Moa DeBruin

2015-08-10 ♥ 10:06:30 » URL: http://leonsmammas.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback