Jag döööööööör...

Har sådan ångest just nu! En rivande ÅNGEST! Den rider mig. Minst sagt.
 
Varför?
 
Jag råkade göra det värsta man kan göra i dagens digitala i-land. Jag skickade mail till fel person. Jag skrev ett högst privat mail till Matilda om mitt mående (var på väldigt svajigt humör igår) och min analkande MENS men råkade skicka det till en samarbetspartner istället. 
 
Det är sant.
 
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!
 
Vill bara lägga mig ner och bli en våt pöl.
 
Vet inte riktigt hur jag ska komma över detta? Det kommer ge mig skamsköljningar för resten av livet. Kanske kommer jag kunna skratta åt det så småning om men just nu känns det extremt icke-roligt. 
 
Snälla kan inte ni säga att ni också har gjort tabbar likt denna? Typ skickat sms till fel person och så där? Tänker att jag kommer må liiiiite bättre om jag bara får höra att andra också har råkat lämnat hjärnan bredvid kroppen. 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Nathalie

Ja fyfaaan!! Det är vidrigt!! Har själv gjort samma tabbar många gånger. En gång var det särskilt jobbigt. Jag skulle ha min privatlektion i sång och satt utanför sångpedagogens rum och hon var försenad. Till slut blev jag så jäkla irriterad att jag skickade ett sms till min bästa vän, något i stil med "hon kommer ju aldrig, suck!! Så jävla irriterande" (eventuellt var det mycket grövre, men jag har förträngt), men i stället för att skicks till vännen skickar jag det till... Ja, precis.. Sångläraren.. Alltså åh fyfan vad jag skämdes sen!! Under lektionen sen skulle hon gå och kopiera noter varpå jag letar igenom rummet för att hitta hennes telefon (!!). Hittade den dock aldrig. Urk vad hemskt det var!!

Svar: 😂 åh TACK!! Nu mår jag mycket bättre! Kan nästan se det roliga i min egen fadäs efter detta!
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 14:33:35 » URL: http://nouw.se/naatly
Maria

Jag har råkat avsluta mejl med "Tack på förhud!" till en kund. Hävdar fortfarande att det ÄR ett roligt sätt att skriva "tack på förhand" på. Men det kanske ska hållas internt.

Svar: Haha 😂
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 14:49:19 » URL: http://bradpittsarmpit.blogspot.se
Anonym

Jajemen! Detta var några år sedan när man hade knapptelefoner.. Fottade en sexig assbild i mina nya string med texten "du är det bästa jag vet, saknar dig!" Skulle skicka till min pojkvän. Telefonen hängde sig och jag blev så förbannad att jag tryckte på alla knappar, plötsligt står det sänder meddelande!! Till en kille som jag endast var bekant med, fick dock inget svar. Ett år senare snackar jag med en tjej som varit ihop med den här killen. Hon beklaga sig för att hon tyckte så himla mycket om honom men han var ett otroget svin! En dag satt hon med hans telefon och så fick han ett mms på nån tjejs röv med nån text! Hon hade blivit så arg att hon drämde telefonen i golvet och gjort slut! Det värsta tyckte hon var att han ljög och sa att någon måste skickat fel! Jag fick fint erkänna mitt misstag.... Som tur var va det inte första gången han varit otrogen men ändå... Jag ville bara dö..

Svar: Åh tack för att du delade med dig! Vilken story!
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 15:04:58
Sib

var inne och snokade på exets nya flickväns Facebook på mobilen och mina monsterfingrar utan finmotorik råkade trycka på "lägg till som vän". Jag dog rätt av.

Svar: 😂👍 åh! Jag har också råkat lägga till folk jag snokat hos. Piiiiinsamt'
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 15:16:20
Anonym

Åh neeeej!
Jag gjorde en tabbe för mååånga år sen när jag dejtade en kille. Av någon anledning så hade jag fått för mig att han inte skulle vara så välutrustad och detta hade ju givetvis diskuterats men mina närmaste vänner. Anyhow. Tiden gick och vi blev intima. När han åkt hem skickar jag ett meddelande där jag skriver "han hade inte alls liten penis" till min vän.... trodde jag ja. Messet levererades givetvis till killen. Måttligt pinsamt, men tacksam att det var positivt för hobom att läsa iaf hahaha

Svar: hahaha... Ja det var ju hyfsat lyckligt fel-sms i alla fall :)
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 15:19:53
Anonym

Jag min nöt sökte ett jobb i juni som jag desperat försökt få i 2 år. Men skickar från min "officiella" mailadress dvs inte den jag skapade som 11 åring som jag vanligtvis använder.
Fick se imorse när jag loggar in för första gången sen i maj för att kolla babysimgruppens starttid att jag fått svar och de ville boka möte gör anställning i fredags(!!!!!) men även skickat ett mail att de avbokat detta nu och gett tjänsten till en annan eftersom jag tydligen inte var intresserad... (slår mig hårt i huvudet)

Svar: åh! Du får ett bättre jobb :)
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 15:35:54
Anonym

I tidig tonår (mina föräldrar är ännu lyckligt ovetande om att jag röker..) skulle jag skicka ett sms med texten "skulle kunna göra mycket för en cigg ute på trappan just nu" och trodde jag skickade till min bästis, oh no - direkt till min moder....räddade genom att säga att jag "råkat kopiera ett mottaget sms och skickade det" (värdelös nödlögn haha)

Svar: haha åh vilken kass lögn ;)
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 16:13:16
Elisabet

Vilka roliga historier ni delar med er av! Förstår dock att det måste vara väldigt jobbigt när det väl händer, så därför brukar jag trippelkolla alla mail och meddelanden som skickas för att inget ska gå fel..

Svar: ATTTTT jag kommer göra det samma efter detta.... hu...
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 16:17:29
Diana (La Madre)

ha ha ha alltså jag dör!! Vad är det med er tjejer idag. Först du och Fnulan hos FEMME bloggarna har också gjort en pinsam grej. Men hon har egentligen inget att skämmas för.. Men ditt mail, ja det kanske kan kännas lite jobbigt. :/ Hoppas det inte var FÖÖÖR privat bara....

Svar: Nä Fnulan var ju bara bra ju :) Min grej. Inte så bra.
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 16:28:18 » URL: http://lamadre.se
Ywe

Skickade ett sms till sambon en gång där jag skrev att jag köpt en ny rosa tandborste till honom eftersom han sagt att han behövde en ny. Avslutades sött med en liten kärleksförklaring. Råkade dock komma iväg till en av mina lärare istället. Hon svarade dock glatt att hon hellre hade velat ha en blå och dagen efter var det skrattfest på lektionen (tur vi inte var många i den kursen)!

Svar: haha ja det var ju inte så farligt, mest roligt :) Oklart om jag och min samarbetspartner kommer kunna skratta åt mitt mens-mail....
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 16:34:15
moa

hahaaa åh fy fan, lider med dej! för några år sedan textade jag ett inte så himla farligt meddelande till min då-varnade pojkvän, i likhet med typ "hej snygging, längtar till vi ses ikväll har en överaskning till dej, grrr ;)", bara det att jag råkade skicka det till alla kontakter. ALLA. KONTAKTER! inte så kul det heller

2015-08-25 ♥ 16:37:50 » URL: http://siemprealgo.blogg.se
Anonym

Skulle på arbetsintervju och tyckte att chefen lät så ung över telefon att jag var tvungen att Facebooksnoka honom. På tåget. På väg dit. Tåget skumpade och givetvis kom jag åt "lägg till som vän"-knappen. 😩
Funderade mer än en gång på om jag skulle slita i intervjun, men bestämde mig för att det skulle vara ännu pinsammare att inte stå för mitt misstag. Väl där sa han inte ett ord om vänförfrågningen utan lät mig sitta där och skämmas. Han hade dock garanterat sett den. Hur jag vet? Jag fick slutligen jobbet pga "min nyfikenhet, mitt engagemang, att jag var vetgirig och kunde stå för mina misstag".... Humor hade han i alla fall. ☺️

2015-08-25 ♥ 16:41:07
Anna

Nu är inte detta något jag har gjort, men kom att tänka på detta när jag läste ditt inlägg. Förra våren skrev jag en större uppsats på högskolan och samarbetade med en kommun i närområdet där jag bor. Hade mejlat med den personalansvarige på kommunen om en intervju, och fick dagen efter ett mejl från henne med ett antal bilagor med bland annat avtal och annat som inte var menat för mig. Skrev till henne att hon nog mejlat fel person och fick till svar att hennes kollega hade samma namn som mig och att hon därför skickat fel. Sånt som händer. MEN, som om inte det vore nog får jag dagen efter det ännu ett mejl från henne, den gången med en bifogad bild på en känd halvnaken manlig skådespelare där hon skrivit något i stil med "Mm, vilken läckerbit! ;)". Att jag inte dog av skratt! Det var ju så klart också menat till hennes kollega, men det är ju lite skämmigt att hon inte dubbelkollade mejlet när hon ändå skickade fel dagen innan. Svarade aldrig, för jag visste helt enkelt inte vad jag skulle skriva, så jag vet inte om hon upptäckte det. Men det blev ju väldigt komiskt för mig i alla fall. :)

2015-08-25 ♥ 17:26:57
Moa (förövrigt världens bästa namn)

När jag var 16 så hade jag och min sambo precis träffats och var sådär tokkära som man bara är när man är just 16 och hela världen kretsar kring förhållandet och man helt enkelt inte kan förstå att det ens finns en värld utanför nämnda förhållande. Anyhow, i äkta "kär-16-årings-anda-kring-08" skickade vi ju ca 1238843345 olika sms varje dag (och minut) med diverse olika gulliga (och halvt perversa) avslut. Jättemysigt var det, tills den dag jag skulle tacka ja på ett sommarjobb och börjar smset på ett väldigt väluppfostrat sätt för att sedan avsluta med något i stil med "jag älskar dig mitt lilla snuttegull *en miljon hjärtan*" (och eventuellt något sexigt/mindre perverst ang. mina underkläder). Som plot twist råkade chefen också vara pappa till en av mina stallkompisar. Ville dö där och då, men jobbade där 6 somrar (denna då inräknad), så man överlever även jobbiga sms eller mail till sammarbetspartner ;)

2015-08-25 ♥ 17:38:16
Anonym

Jag har en riktigt pinsam grej. Jag ville bara sjunka igenom golvet och typ dö när det hände. Sprang runt i lägenheten och skrek bara NEJ NEJ NEEEEEEJJ!!!! Medan min sambo låg och vred sig av skratt.
Jag och en kompis satt och skickade massa sjuka grejer på snapchat. Jag skulle busa till det och tog ett foto på mitt ganska långa könshår och ritade på bilden så att håret blev som ett talibanskägg och sedan skrev jag texten "Silence I kill you!" Och skickade det... Till en manlig kollega som jag INTE hade den relationen, jargongen och humorn med. Jag lyckades som tur var få tag på honom innan och be honom att inte titta på det, men var istället tvungen att erkänna vad det varit för bild så...

Svar: 😂 åh!! I love you ❤️
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 18:13:01
Mariavivianne

Åh, lider med dig! Har faktiskt också skickat mail och meddelanden till fel person -flera gånger. Fruktansvärt pinsamt när det händer, men just nu minns jag inte ens vilka det var jag skickade till -så du ser: det går över! Kram!!

2015-08-25 ♥ 18:23:59 » URL: http://mariavivianne.se
Anonym

Jajemen! Detta var några år sedan när man hade knapptelefoner.. Fottade en sexig assbild i mina nya string med texten "du är det bästa jag vet, saknar dig!" Skulle skicka till min pojkvän. Telefonen hängde sig och jag blev så förbannad att jag tryckte på alla knappar, plötsligt står det sänder meddelande!! Till en kille som jag endast var bekant med, fick dock inget svar. Ett år senare snackar jag med en tjej som varit ihop med den här killen. Hon beklaga sig för att hon tyckte så himla mycket om honom men han var ett otroget svin! En dag satt hon med hans telefon och så fick han ett mms på nån tjejs röv med nån text! Hon hade blivit så arg att hon drämde telefonen i golvet och gjort slut! Det värsta tyckte hon var att han ljög och sa att någon måste skickat fel! Jag fick fint erkänna mitt misstag.... Som tur var va det inte första gången han varit otrogen men ändå... Jag ville bara dö..

2015-08-25 ♥ 18:27:28
Anonym

Jag fick ett sms av min mamma där det stod - Hallå älskling blir det lite sex ikväll ? Alltså jag dog.. var ju såklart menad till hennes man

2015-08-25 ♥ 18:30:20
ByJuliaP

Åh fy fan, hoppas personen kan ta det med ett nypa salt i alla fall :D

2015-08-25 ♥ 18:41:37 » URL: http://byjuliap.blogg.se/
Carro

Skickade ett väldigt ingående sexsms till min pojkvän, trodde jag. Det hamnade hos min storasyster.

2015-08-25 ♥ 18:45:11
Emma

Ouch vad jobbigt! Gör bort mig jämt och ständigt.. men det jag tänkte skriva var, hann du inte göra en "recall" på mailet? Om personen inte har läst än så kan du sudda bort det misstaget :)

kram Emma

2015-08-25 ♥ 18:52:26
Kristina

Hej!
Jag måste börja med att skriva att jag älskar din blogg! jag blir glad när jag läser den och du har ett så härligt sätt att skriva på :).
Jag har flera gånger råkat ut för det du beskriver och det är lika pinsamt varje gång. Exempelvis skulle jag skicka ett sms om killen jag träffade till min bästa vän men självklart råkade jag skicka till honom.. Pinsamt och jobbigt men det går över varje gång tillslut :)
Ha det bäst

2015-08-25 ♥ 18:55:04
Karin

Jag har råkat kalla en mäklare för älsklingsälsk (varför använde jag ens det ordet?) och lovat honom en weekendresa. Ja det sms:et skulle ju så klart till min man. Tydligen råkade mäklaren ut för sånt rätt ofta :D Din incident Moa var ju klart värre men jag tror nog inte det gjort någon stor skada för dig och ditt varumärke mer än att det är pinsamt.

2015-08-25 ♥ 19:11:45
Fanny

När jag jobbade på camping avslutade jag ett samtal till en gäst med orden "puss hej!" (det jag brukade säga till min pojkvän). Sen fick jag ingen chans att be om ursäkt eftersom vi förstås lade på.

2015-08-25 ♥ 19:15:04
ronja

Haha åhh fy vad jobbigt. När jag var ca 13 år och lekte med en kompis ville denna kompis att jag skulle spendera natten hos hen. Jag ville inte det men vågade inte säga något så jag skickade iväg ett sms till min mamma i stil med "får jag sova hos *vän* snälla snälla snälla säg nej!!!". Gissa vem det smset landade hos. Det har gått åtta år men jag vrider mig fortfarande när jag tänker på det haha.

Svar: Haha åh vad jobbigt 😂
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 19:37:02
H

En vän till mig skickade i våras ett mejl till sin chef. Kvinnlig sådan visserligen men ändå, istället för "anställning" i ämnesraden hade telefonen ändrat det till avsugning. Se där ja. ;)

(Det som gör det roligare är att hon nog inte ens utövat just det någongång i sitt liv.. Men ordet fanns i mobilen ändå redo att skickas till en chef, tydligen. :p)

2015-08-25 ♥ 19:51:53
Amanda

Jag råkade klicka 'Kommer inte' på ett ex födelsedagsevent på Facebook. Till saken hör att jag inte ens var inbjuden och vi stod inte på särskilt god fot med varandra med tanke på hans nya tjej som ogillade mig skarpt.

2015-08-25 ♥ 20:13:07
Jompen

Hahahah! Pinsamhetsdöden när den är som värst. Stackare!

2015-08-25 ♥ 20:13:25 » URL: http://johannamoxell.blogg.se/
Linda

Åååhhh, ångest! Inte roligt. Kan meddela att jag gjorde samma sak förra veckan senast. Inte alls någon av dagarna denna vecka observera gärna! Fick ett mail från en kund om en faktura. Skulle skicka till min chef för att höra vad vi skulle göra. Samt lite info om mina åsikter om mina kunder. Ja. Kan ju säga att det skickades till kunden i stället. Jodå. Alltså vad gör man? Man kan ju bara skratta. Jag har ju såklart pratat med kunden och allt är guld och gröna skogar. So just do it! Bekänn färg och sedan kan ni skratta åt det.

2015-08-25 ♥ 20:21:07
Linda

Fast det går numera att återkalla mail om mottagaren inte öppnat det dvs typ världens bästa grej! Googla exakt hur du ska göra för mail :)

2015-08-25 ♥ 21:05:43
Isa

Jovars. Flera gånger. 2 av dessa:

1. Min kompis och jag skulle på en fest när jag var typ 18. Jag ville gå men min kompis gillade inte en av killarna som hade festen och ville inte åka därför. Hon skickade också att han var tråkig och töntig (ja ni vet hur man är i den åldern). Jag svarade: nej vi åker på hans fest! Skötsamma om han är tråkig och töntig! Det blir väl kul ändå? Finns kanske andra att prata med. Skickade till han som hade festen.

2. Jobbade i Norge. Min chef försökte skriva på svenska i mailet. Lyckades ej så bra och allt blir väldigt roligt (och sött!) och skrev HAHAHA åååh vad kul när hon försöker prata svenska! (var menat på ett gulligt sätt och inte illa menat). Råkade skicka till chefen.....

Svar: Haha! Fy fasen va jobbigt sånt här ääääääär! Men väldigt roligt att läsa om era fadäser 😂
Moa DeBruin

2015-08-25 ♥ 21:15:33
Isa

Oj var lite oklart. Ang 2. skulle skicka till en av mina jobbarkompisar som jag jobbade med men skickade alltså till chefen istället.

2015-08-25 ♥ 21:25:18
Boel

Nej men gud!
Kommer inte ihåg något sådär riktigt pinsamt...
Har säkert förträngt det haha!

2015-08-25 ♥ 21:38:02 » URL: http://musicwithboelish.blogg.se
Bintu Malm Fraser

Ahaha! 😂 Men du förgyller ju livet för oss andra så det kan det väl vara värt 😂

2015-08-25 ♥ 21:39:38 » URL: http://bintan.blogg.se/
Anonym

Vi fick ett felskickat sms av en vikarie på jobbet.
Hon skickade sin halvnakne pojkvän när han spände sina gymmade muskler...
Det piggade upp ett gäng halvtrötta förskollärare på morgonkvisten, kram

2015-08-25 ♥ 21:49:39
Anonym

Jag har inte själv skickat iväg sms eller mail till fel person (vad jag kan minnas) men min sambo skulle smsa till mig en gång och det var ett högst intimt och...så att säga välformulerat sms. Han råkade dock skicka det till en klasskompis som är väldigt pryd, vilket han märkte först när han fick ett svar från honom. "Det låter trevligt, men det var inte menat till mig va?". Ibland påminner jag honom om det så att jag kan få skratta lite (jag vet...sjukt elakt...men så roligt) haha. Hoppas det känns bättre!

2015-08-25 ♥ 22:03:23
Frida

Jag skulle smsa en bild till mina två bröder på en födelsedagspresent jag köpt åt pappa från oss. Med i smset hamnade tyvärr en bild på mig i min nyinköpta bikini. Det var lagom pinsamt att behöva skicka den rätta bilden med en kommentar i stil med "blev visst fel".. Haha

2015-08-25 ♥ 22:14:59
Tur att det inte var jag

Haha.. Min sambo skrev ett klagomail om sin chef och lyckades skicka det till sin chef istället för till mig... 😂

2015-08-25 ♥ 22:36:59
Ulrica

Tack för många härliga skratt =)

2015-08-25 ♥ 22:52:57
Nici

Stackars dig! Men jag känner igen detta!
Skrev ett SMS till min kompis hur glad jag var att killen jag (då) var tokförälskad i, skulle komma till nån fest hos mig. Kallade honom även på hans (mitt för honom) hemliga, superpinsamma smeknamn osv. Hela paketet. Jodå o så skickade jag meddelandet till honom... så klart. Vi blev aldrig ihop. Hahaha!

2015-08-25 ♥ 23:35:53
Ina Bernström

Jag lyckades skicka ett sms till mitt x som egentligen skulle till min dåvarande kille. Det var inte direkt ett smarrigt sms med några oanständiga förslag, utan ett sms där jag spydde galla över x-et, var lätt förbannad över vissa saker bla att han gång på gång lovade våra barn saker som han sen inte höll. Det vart en ganska pinsam stämning mellan oss ett tag, men så här efteråt är jag glad att jag skicka fel för jag behövde få ur mig och han behövde höra. Och jag kan tillägga att vi har en mycket bra x-relation idag.

2015-08-26 ♥ 07:16:43 » URL: http://inasskapar.blogg.se/
Olivia

Min historia har fått mig att känna mig som en hemsk person i flera år efter att det hände, och numera trippelkollar jag alltid innan jag skickar sms med liknande innehåll! Jag satt och väntade på bussen med en klasskompis som verkade ha stuntat i att borsta tänderna i sisådär en månad och på riktigt stank DÖD ur munnen, och eftersom jag inte var särskilt förtjust i denna klasskompis så skrev jag ett ganska elakt sms till min bästa kompis om hur äckligt det var och hur mycket hon stank. Förstå min fasa när jag ser att smset sänds iväg, men inte till min bästa kompis utan till klasskompisen! Lyckligtvis kom bussen precis då och jag hinner skynda in och sätta mig brediv en annan kompis innan jag hör det plinga till i hennes telefon... Behöver jag säga att jag undvek henne i skolan typ resten av terminen? SKÄMDES SÅ

2015-08-26 ♥ 08:52:50
Anonym

Haha, jisses :-D

Hörrö ni som råkad skicka vönförfrågningar till fel personer - det går ju ångra, står "avbryt vänförfrågan" :-)

2015-08-26 ♥ 10:05:14
Johanna

Min kompis (haha jaaa denna gången var det faktiskt en kompis) smsade mig och skrev långt om hur hon bäst skulle skriva till en kille att hon inte ville träffa honom. Det smset hamnade hos honom istället för hos mig!

Svar: Då blev hon av med honom?! 😉
Moa DeBruin

2015-08-26 ♥ 10:13:54
Emilia

En svinkall julafton för några år sedan skulle jag sms:a min syster inför dagens julfirande hos min pappa. Jag skrev något i stil med att "Vad kul att behöva gå dit i kylan och lata pappa kan visst inte ens erbjuda sig att hämta oss..."
Vem jag skickade sms:et till? Pappa, såklart. Inom någon minut kom ett sms tillbaka med svaret "Jag hämtar er om fem minuter /Pappa."

2015-08-26 ♥ 10:20:17
emelie

Inget meddelande den här gången men betalade in 225 kr till fel bankgiro igår, företaget ovanför den egentliga

2015-08-26 ♥ 10:29:33
emeliemelie

mottagaren fick lite plus på kontot 😒 måste maila dem och tala om. Så ovärt krångel för just precis åkomman huvudet bredvid kroppen 😝😝😝

2015-08-26 ♥ 10:31:57
Anonym

Japp. Skickade om en person som var hemsk, som satt framför mig när jag skickade sms, till henne! Inte alls bra gjort. Skämdes som en hund.

2015-08-26 ♥ 11:38:39
Livet på Liden

Oh ja!
När jag hade en relativt ny kille för massor av år sedan och skickade då och då små kärleksfulla sms där jag skrev små fina kärleksförklaringar och hjärtan och annat sånt där "sött". Jag reflekterade faktiskt aldrig över varför min kille aldrig svarade och inte kom det på tal heller. Plötsligt en dag efter ett gullegull-sms ringer min mobil och numret som ringer stämmer nästan exakt med min killes mobil, bara en enda siffra fel! Jag insåg med fasa att det var till detta nummer jag skickat sms istället för min kille! Numret gick till någon karl som hette Gunnar eller vad det nu var och jag ville DÖ av skam. Jag författade raskt ett sms där jag bad så hemskt mycket om ursäkt och förklarade situationen. Gunnar ringde aldrig tillbaka och jag lärde mig det rätta numret! ;)

2015-08-26 ♥ 12:31:34 » URL: http://www.livetpaliden.blogg.se
Lovisa glennfalk

Haha. Inte alls samma sak men min mamma, som är Vd, råkade avsluta ett jobbmail med puss. Det fick hon panik över ;)

2015-08-26 ♥ 15:24:24 » URL: http://mangsyssleriet.blogg.se
Anonym

Haha, jisses :-D

Hörrö ni som råkad skicka vönförfrågningar till fel personer - det går ju ångra, står "avbryt vänförfrågan" :-)

2015-08-26 ♥ 15:51:02
MM

Åh vad kul att läsa alla kommentarer! Här kommer mina två bidrag:
Jag jobbade tillsammans med en tv-kändis och hade precis sällskapat henne vid en intervju för en av Sveriges största blaskor ang hennes lansering av produkter. Efter intervjun får jag ett sms från reportern där det står "fy fan va fula" osv osv... Jag svarade på sms:et varpå hon fick lite panik o ringde en massa. Visst produkterna VAR inte så snygga men lite proffsig får man fasiken vara!! Kul iaf!
Min man råkade en gång bjuda in en person till ett möte, hen har ett lite speciellt namn men min man känner två med detta namn. De diskuterade fram och tillbaka och min man förklarade att det var viktigt att hen var med på mötet. Så hen åkte bil enkel resa i fyra timmar för att vara med på mötet... Lite snopna de blev när min man insåg sitt misstag. Åh vad dåligt han mådde då...

2015-08-26 ♥ 15:51:14
MM

Alltså, sms:et med "fy fan vad fula" skulle till någon med samma namn som mig :)

2015-08-26 ♥ 15:52:09
Désirée

Jag har gjort några tabbar ett par gånger. Jag lät min dåvarande kompis låna min telefon och hon skulle skicka till sin pojkvän, hon lägger ner mobilen i sin ficka för att gå på toa det hon inte vet är att det skickades till min "lärare" som undrade varför han fick ett kärleks sms typ. Jag skämdes lite och sa att det blev till fel person. En annan gång så skulle jag skicka till min dåvarande bästa kompis att hon skulle få en mobil och massa mera saker. Hon betydde massvis för mig och stod mig nära. Vart det smet hamnade? Hos min lärare som undrade varför jag skrev sådant.

2015-08-26 ♥ 15:53:38
Anonym

Jag ringde min kollega, han svarade inte. Jag går på toa. Dagen efter berättar min kollega att han fått ett märkligt mobilsvar-meddelande från mig då han hör mig gå på toa!!!!!!

Svar: 😂😂😂😂
Moa DeBruin

2015-08-26 ♥ 16:16:48
Anonym

Haha ja skickat fel har man ju gjort nån gång. Senast förra veckan skickade jag ett sms till min svärmor det det stod "SNARKA INTE!!!!!!!" följt av arga smileysar. Detta skulle såklart till min sambo som låg och drog timmerstockar i andra änden av sommarstugan och jag ville inte väcka vår 6-månaders genom att ropa. Kanske inte så värst pinsamt men ganska kul då svärmor är en snarkare av rang. Vi skrattade åt det dagen efter.

En annan gång råkade jag skicka sms till en kollega jag inte kände så väl att jag skulle "titta på Sveriges Mästerkuk och sen sova." Syftade såklart på Sveriges mästerkock och även detta var menat till min sambo.

2015-08-26 ♥ 16:49:16
Anonym

Ptjae, fick ett mms från en vän som jag tittade länge på "vad är det?" "Det ser ut som.." "Näe?!" En kompis hade skickat en bild på sina eh intimare delar till mig ist för sin bortresta pojkvän 😉

2015-08-26 ♥ 17:57:14
Me & my wheelchair

Nä fyfan!

2015-08-26 ♥ 19:45:45 » URL: http://www.meandmywheelchair.blogg.se
iA~

Året var 2007 och jag och min dåvarande var nykära, o bodde 60 mil ifrån varandra.
Hans mob kunde inte ta emot mms så han bad mig skicka en halvsexig bild till hans pappas mob. Jag gjorde det mot att han Lovade att radera direkt, vilket han också gjorde.

Vad ingen av oss visste var att hans pappa hade kopplat sin mobil till sin jobbdator och fick därmed bilden där.
Rolig o väldig naturlig familj, så ganska lugnt. Men får fortf ont i magen när jag tänker på det haha

Svar: Haha åh vilken otur!
Moa DeBruin

2015-08-26 ♥ 21:49:13
Anonym

När jag va ca 20 så avslutade jag tydligen alla samtal med att säga "hejdå puss puss" så även samtal till min chef för att ge besked om något jobbrelaterat, det blev tyst en stund sen avslutade han med tack tack hej då. Men värre va det nog för min bästa vän som efter vår studentskiva hade lyckats gå hem med en klasskompis, haft sex och ångrat det ordentligt dagen efter. Så mycket att hon skriver ett lång utförligt sms till mig om det men lyckas såklart skicka det till honom. Oops!

2015-08-26 ♥ 23:36:01
Anonym

Pluggade på universitet och sista inlämningen innan sommarlovet under fjärde året skickades in efter stort intag av alkohol. Läraren var skitsnygg och efter en hel drös drinkar fick jag och min kursis den briljanta idén att maila in vår uppgift till honom. Nu minns jag inte exakt vad som skrevs men jag vet att vi bjöd in honom till oss på "öl och annat;)" om han ville diskutera något i rapporten, kallade honom för Mr handsome och avslutade med ett "glad sommar och en jävla massa kyssar". Herregud vad vi skämdes då vi såg mailet dagen efter. Som tur var hade han humor och svarade med glimten i ögat:) <3

Svar: Haha! Pjuh!
Moa DeBruin

2015-08-27 ♥ 00:25:35
Anonym

Hahahhaha! Själv så skulle jag kopiera dåvarande raggets sms och skicka till en kompis med kommentaren "men vad fan är hans problem???" (Vi hade en ganska rörig relation då) men jag var sjukt stressad på jobbet med deadlines och eventplanering. Så det skickades såklart till honom! O än värre var att han satt på ett fyratimmars tåg för att besöka mig. Blev ganska tryckt stämning när jag skulle hämta upp honom... Men det gick ju bra till slut ändå. Nu är det ca fyra år sedan, och ett par turer isär så är vi nu sambos sedan förra våren :)

Svar: haha åh :) Härligt att höra att det ordnade sig!
Moa DeBruin

2015-08-27 ♥ 13:39:51
Isa

Haha! Visserligen inget felmejl, men ändå pinsamt när jag skrev på datorn under ett jobbmöte och chefen samtidigt läste vad jag skrev.Blev jobbigt när jag skulle skriva "kursutvärdering" men istället lyckades skriva kuksutvärdering...

2015-08-27 ♥ 17:24:48
Daniela

Haha, åh så jobbigt det är! Just nu kommer jag bara att tänka på när min mamma ringde och verkligen skällde ut någon snubbe på kommunen som var ansvarig för hennes jobb och dåliga vilkor, trodde hon. I själva verket hade hon slagit fel nummer och hamnat hos min klasskompis pappa som lyssnade snällt i 35 minuter för att sedan lugnt säga "det låter jättetråkigt Susanne, men jag tror att du har ringt till fel person". Hon skämdes länge över det!

Svar: Haha åh ❤️
Moa DeBruin

2015-08-28 ♥ 07:34:08
cornyz.blogg.se

Jag var superkär i en kille i min skola som umgicks i samma kretsar som mig, och vi hade bytt nummer vid ett tillfälle men aldrig smsat.
Sedan såg jag honom en dag, i en speciell tröja som jag och min syrra pratat mycket om (hon visste också vem han var), så jag smsade henne något i stil med "åh Tobhias är här, och han har den där tröjan på sig jag dööör *__* så snygg" osv.
En halv minut senare kommer han fram till mig och visar upp sin telefon o ba "du råkade nog skicka fel?"
JAG VILLE BARA SJUNKA GENOM JORDEN!!!!
Det värsta är att det inte slutade som en romantisk film med att han erkände sina känslor för mig och vi levde lyckliga i alla våra dagar, utan vi slutade helt enkelt prata där och då. Han såg aldrig på mig igen.
PS detta hände för 5 år sen så har kommit över honom ehehe.

Svar: Åååååå. Han måste ju blivit glad ändå tänker jag? Skönt att du kommit över honom :)
Moa DeBruin

2015-08-28 ♥ 09:54:04 » URL: http://cornyz.blogg.se/
Annamaja

Jag skulle sms:a en bild på min favorit-vigselring till min då blivande man - men råkade skicka den till min då blivande exman.
Exmannen visste naturligtvis inte att jag redan planerade att gifta mig med den nya, så jag fick bortförklara mig med att det var en kompis som skickat bilden till mig och att jag råkat skicka den vidare.. :O
Inte för att han hade med det att göra (skilsmässan var på väg att gå igenom), men det kändes ändå lite onödigt att "rub it in", med tanke på att jag lämnade honom för den nya killen.. ;)

Svar: haha... Nä det hade ju varit lite magstarkt att göra det medvetet :)
Moa DeBruin

2015-08-28 ♥ 12:45:25
Anonym

Herregud, har gjort bort mig så många ggr att jag inte ens vet var jag ska börja.

min bästa kompis skickade ett sms att hon snart skulle ringa mig och fem minuter senare ringer ett skyddat nummer. Hon använde alltid skyddat nummer, så inga konstigheter där.
Jag svarar genom att skrika HÖGT:
"Hej Hej hemskt mycket hej.. BRÖÖÖÖÖL"
(Fråga mig inte vad fan jag skrek bröl för)

I andra änden var inte min kompis utan min bankkontakt som ringde för att boka om en tid vi hade avtalad. 🙈

Den andra är då jag precis blivit tillsammans med min dåvarande pojkvän och jag sliter ut saker ur garderoben för att sedan gå och duscha. När jag kommer ut igen så har min dagbok från 7:an trillat ur och där står oändliga kärleksförklaringar till min pojkvän. Att det inte var jag som skrivit detta utan min bästa kompis, var inget min kille trodde på. Istället trodde han att jag varit helt galen i honom i 4 år innan han upptäckte mig på gymnasiet och tog kontakt. Haha!

2015-08-30 ♥ 12:12:47
Anonym

Kan väl tillägga min bästa kompis som skrivit i dagboken skrev där då hon tyckte vi skulle bli tillsammans. Eftersom hon var kär i hans bästa kompis. Så det stod mitt namn hjärta ----- osv

Svar: Haha åh ❤️😊
Moa DeBruin

2015-08-30 ♥ 12:14:44
Hanna

Fy så pinsamt. Om ett tag kan du skratta åt det.

2015-08-31 ♥ 13:45:04 » URL: http://hannafialotta.blogg.se
Extremt anonym

Hahaha. Jag och min pojkvän sextade via snapchat och skickade bilder/filmer till varandra en kväll. När vi har skickat en hel del bilder/filmer fram och tillbaka spelar jag in en lite grövre video där jag håller på med mig själv och stönar (nu tackar vi allt i denna värld för att snapchat bara tillåter 10 sekunder). Jag ska skicka den till min kille, och millisekunden som jag trycker på skickaknappen så inser jag att den är på väg till två personer.
Person nr 1: Min pojkvän
Person nr 2: Kille i samma skola som jag träffat en del via gemensamma vänner.
Han öppnade snapchaten direkt när jag skickade den så jag hade ingen möjlighet att stoppa honom. Jag låg och panikade i min säng i flera timmar. Jag bara skakade, skrattade och grät. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Tur i oturen så har han vad jag vet inte brutit löftet att berätta det för sina kompisar. (Han har säkert sagt det till någon men det får jag väl leva med...är glad att jag slapp rykten och skratt i skolan) Det var lagom pinsamt när vi hamnade ensamma i hissen upp till skolan två dagar senare. :-)

Och nu tänker man ju att det ska sluta där. Men ungefär ett halvår senare (nej inte lärde jag mig något heller trots denna extrema händelse) skickar jag och min kille bilder på snapchat igen. Skickar en avklädd bild på min rumpa, och ÅTERIGEN hamnar den hos denna kille nr 2. Hans namn ligger alltså halvt gömd av den där sabla jävla skicka-knappen och jag kom åt IGEN. Den här gången hann jag smsa innan, försökte även ringa upp honom. Hann svarade inte (det var mitt i natten) och morgonen efter såg jag att han hade öppnat snapen i alla fall... Misstänker att han tror att jag skickat det här med flit eller något för jag vet inte hur man skickar fel TVÅ gånger med något så extremt till samma person...

Jag hoppas du känner att din historia inte var så fruktansvärd i alla fall. Kan meddela att jag överlevde och idag kan skratta extremt mycket åt detta (så även mina vänner och min kille). Jag hade så brutala ångestattacker och övervägde att flytta till andra sidan jorden men vi är vänner OCH jag skrattar mest åt det idag. som tur är bleknar det mesta med tiden...

Svar: haha... åh! Jag känner redan nu att det känns mycket mycket bättre. Men fy fäääääsen vilken brutal ångest jag hade samma dag och dagen efter. Men liksom... Vi är alla bara människor. I slutet av dagen :)
Moa DeBruin

2015-08-31 ♥ 15:00:14
Johanna

Hahaha, sånna här saker tror jag händer alla! :D Så himla kul att läsa igenom kommentarerna också, man känner sig inte lika ensam om att vara pinsam då!

Svar: nä det är skönt att veta att vi är fler....... :)
Moa DeBruin

2015-08-31 ♥ 16:31:32 » URL: http://johannasstyling.wordpress.com/
Ida

Jag skrev ett sms om när jag & min kille gjort slut, en hel del privata saker, tex om hur vårt sex var och en del annat. Sen råkade jag skicka det till min lärare. Oops..

2015-08-31 ♥ 21:38:49 » URL: http://idasteinwalls.blogg.se/
Shanna

Kan ända den bästa! Ledsen att de hände just dig. HAR själv slängt iväg ett sms till min chef (min kompis har samma förnamn) Där de stod hur jobbigt de är att vara kvinna. Att jag helst skulle vilja ta ut livmodern och be någon stackars jävel äta upp den. De skulle då i den stunden få mig att må bättre!

Innan jag insåg att jag skickat fel fick jag till svar...Tur att jag är för gammal för sånt...krya på dig!

Usch trodde jag skulle döööööö! Men överlevde och kunde sen skratta åt de många år där efter...menshjärna är inte att leka med ;-)

2015-09-03 ♥ 11:21:16

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback