Ny pöd!

Ett nytt podavsnitt kära vänner!
 
I det här avsnittet avhandlar vi min ångest över mailet. IGEN. Ja ni vet ju vad som har hänt vid det här laget. Jag har faktiskt kommit över det nu, så efter det här podavsnittet ska jag inte älta felmailandet mer. Bara så ni vet.
 
Vidare berättar Matilda om den rädsla och otrygghet hon känner när hon är ute och promenerar ensam, i synnerhet kvällstid. Jag, och säkert många med oss, kan relatera till det. 
 
Sen pratar vi om hur man inte alltid måste vara så himla, himla påläst hela tiden. Ibland kan naivitet och okunskap tvärt om innebära framgång. 
 
Hoppas ni gillar avsnittet!
 
Lyssna här nedan eller via iTunes. 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Yeeeees! Min gräsänkekväll är räddad! Puss på er!

Svar: Puss tebax 😊
Moa DeBruin

2015-08-28 ♥ 17:29:54
Hanna Karlsson

Måste lyssna. 😃

2015-08-29 ♥ 08:39:23 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Marja - Baka Sockerfritt

Vad roligt! Efterlängtat!

2015-08-29 ♥ 19:01:46 » URL: http://bakasockerfritt.se
Pillan

Det här kanske är jättecreepy, men jag brukar lyssna på er podd när jag badar badkar. Ni är så jordnära och öppna till sinnet och det är så himla avkopplande på något sätt. Kram!

Svar: haha åh! låter fab :)
Moa DeBruin

2015-08-29 ♥ 21:56:16
Jessica

Har just hittat hit, ska definitivt lyssna på podden, det verkar intressant

Svar: kul :) Välkommen hit!
Moa DeBruin

2015-08-29 ♥ 23:32:19 » URL: http://https://m.facebook.com/skapadefynd
Matilda

Hej! Lyssnade precis på er podd och jag känner mig så irriterad. Absolut inte irriterad på er utan på min egna rädsla. När jag lyssnade på er podd var det som om att alla års rädsla rann över mig. Fan i helsike vad fel det är att vi kvinnor ska behöva vara rädda! Jag har alltid en obehaglig känsla när jag är ute och springer eller går och det är inte okej! Jag ska kunna lyssna på hur hög musik jag vill och kunna springa var jag vill utan att vara rädd. Tack för att ni pratade om det här! Ni är bäst! Kram Matilda

Svar: Tack själv! Och ja det är förjäkligt 😔😡 kram!
Moa DeBruin

2015-09-01 ♥ 17:10:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback