Överraskningsmiddag

Idag överraskade vi min pappa som har fyllt 60 år. Med vi så menar jag mig själv, min lilla familj, mina bröder och min pappas sambos barn plus deras respektive. 
 
Planen var att bjuda hem en kock till pappa och överraska med en fabulös middag. För att kunna slussa in kocken obemärkt samt ställa i ordning allt inför middagen behövde vi först lura iväg pappa och hans sambo. 
 
I förmiddags fick dom sålunda ett kuvert hem till sig med en ledtråd där det stod att dom skulle infinna sig på ett fik inne i stan. På fiket hade vi förbetalat en fika samt lämnat ledtråd nummer 2. På den stod det att dom skulle åka till en adress där deras kompisar bor. Tanken var naturligtvis att pappa skulle tro att dom skulle hem till kompisarna och umgås, men icke. Vid kompisarnas hus fick dom med sig två flaskor vin samt ledtråd nummer 3. På den lappen stod det att dom skulle åka vidare till ett bageri. På bageriet väntade en förbeställd födelsedagstårta samt fjärde och sista ledtråden med uppmaningen att... Åka hem igen. Mjehe.
 
Under tiden pappa plus sambo flängt runt över stan hade vi hunnit smussla in kocken, duka upp till middag, fixa fördrinkar och förbereda femkamp. När pappa och sambo kom hem skanderade vi alla den klassiska frasen S U R P R I S E. Dom blev verkligen överraskade!
 
Sen åt vi tvårätters middag, kalasade tårta och hade femkamp hela eftermiddagen. Mycket lyckat.
 
Jag tycker själv det är fantastiskt roligt att bli överraskad. Känslan av att någon har ansträngt sig för min skull, den är härlig och därför rolig att ge någon annan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Emelie

Så fint gjort! Överraskningsfester är verkligen de bästa, så härligt att bli firad utan att anstränga sig alls själv.

2015-08-09 ♥ 21:42:21
Veronica

Men vilken fantastiskt rolig överraskning!

2015-08-09 ♥ 22:32:44
Stina

Åh vad roligt och vad fint gjort av er! En sån överraskning låter ju hur kul som helst och med ledtrådarna! 👍 👏 Du får när som helst överraska mig med 😉😄☺

2015-08-09 ♥ 22:33:44
Livet på Liden

Åh så mysigt! Jag drömmer jämt om att få uppleva en riktigt överasskningsfest för egen del, men det ser mörkt ut på den fronten..

2015-08-10 ♥ 11:28:08 » URL: http://www.livetpaliden.blogg.se
Anonym

Så kul att se din pappa! Vi är uppväxta i samma samhälle så jag minns honom och hans familj så mycket. 💗

Svar: Jaha där ser man? vad roligt :)
Moa DeBruin

2015-08-10 ♥ 13:28:39
ISA

men naaaajs, bästa när en själv får ta del av presenten med. heh.

Svar: Exakt 😉
Moa DeBruin

2015-08-10 ♥ 16:29:45 » URL: http://isabyl.devote.se
Lilly

Oj vilken cool födelsedag han fick. :D

2015-08-11 ♥ 10:48:54 » URL: http://nouw.com/thereason

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback