Tack!

Tack snälla ni för att ni delar med er! Gud vad jag har skrattat åt era kommentarer... Det gör att jag nästan kan se humorn i min egen fadäs. Nästan!
 
Igår mådde jag INTE bra. Usch vilken ångest och magont. Direkt efter att mailet råkat (!!) gå iväg upplevde jag en enorm overklighetskänsla. Detta händer inte... Sen stod jag liksom brevid mig själv och tittade på vem som tydligen ska vara en professionell business woman men som nu delgett både sviktande jobblust, PMS-besvär och analkande lingonvecka till en samarbetspartner. Gah!
 
Min man (som är mer av den raka typen) tyckte att jag skulle ringa upp personen och förklara mitt felmailande. 
 
- RINGA?? ÄR DU INTE KLOK?? vrålade jag. DETTA SKALL TIGAS IHJÄL OM JAG SÅ SKA GÅ UNDER JORDEN!
 
Grejen är den att mens-mailet hamnade i en tråd av andra mail så jag är inte helt säker på att personen har sett det. Idag fick jag och Matilda mail tillbaka och hen skrev inget om min mens. Det kan ju vara av artighet (ointresse?) (min mens ej så rolig?) eller så har personen faktiskt inte lagt märket till det. Jag vet inte. Jag tänker i alla fall INTE påkalla någon extra uppmärksamhet kring det. 
 
Nu vill jag bara att tiden ska gå så att de salta ENORMA skamsköljningsvågorna avtar något och blir mer till krusningar på ytan av en insjön. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
ida

Jag tror många har varit med om liknande grejer, varför finns ingen funktion där man har typ tre minuter på sig att ångra felskickade mejl?
Jag själv skulle skicka iväg ett färdigt arbete som jag skrev för min hemkommun när jag pluggade på högskola. Arbetet skickades till min kontaktperson på kommunen. Problemet var att jag inte skickade det färdiga arbetet, utan utkastet, som var fullt med ordbajseri, syftningsfel och som grädden på moset - innehöll personen jag skickade tills namn. Dock med totalt fel efternamn på hen (eftersom jag då i skrivandets stund inte mindes vad hen hette i efternamn).

Skickade raskt iväg ett nytt mejl med det färdiga arbetet och hoppades på att personen på kommunen inte läste det första. Hen sa inget om det iaf...

Svar: Hahaha åh 😊❤️ Men precis det kunde ju finnas en "är du säker" funktion som ploppar upp innan mailet åker iväg
Moa DeBruin

2015-08-26 ♥ 20:26:43
Yohanna af Skovde

Det har hänt.. men det är inte preskriberat än så jag vågar inte yppa orden i internets förlovade land. Men det är ibland alldeles för lätt att skicka iväg saker. Eller läsa fel. Eller så.

2015-08-26 ♥ 23:13:24 » URL: http://yohannaafskovde.se/
Hmm

Jag är som din man. Hade absolut tagit kontakt och förklarat mig samt bett om ursäkt. Jag hade dessutom varit övertygad om att hen hade haft överseende med mitt felsteg. Hen kanske t o m kom att tänka på när hen själv dabbat sig på liknade sätt. Jag hade också varit övertygad om att hen uppskattade att jag stod för mina misstag.

Med det sagt. Jag har en fakemail som jag använder när jag tar kontakt med någon som jag inte vill ska ha min ordinarie mailadress för att sedan kunna spama mig. Tänk butiker mm. Ett sådant mail som jag fått som svar, där mitt namn aldrig nämndes, lyckades min dum-mobil forwarda till alla i ett förtagsadressbokskont. Detta mail flamade alltså ett bolags alla anställda i flera delar av världen . Vi pratar mer än några tiotals anställda. Jag pratar om hög som låg. Jag erkände aldrig att detta var jag. Jag hade turen att kunna gömma mig bakom att det hela var helt anonymt ;-)

2015-08-27 ♥ 00:14:37
Erika

Idag upplevde jag också en sån overklighetskänsla. "Detta händer inte". Jag stod parkerad och skulle köra iväg, men körde rätt in i en stolpe och knölade till hela jäkla passagerardörren. Publik hade jag också.

Så jädrans klantigt. Jag har fortfarande sån jäkla ångest och jag längtar så tills den här känslan går över. Men jag måste tyvärr köra runt med skadan till den 26:e september och skämmas.

Får även ångest över självrisken på 6000:-

Svar: Å vad segt! Jag lätta din ångest med att berätta att jag parkerade så jäkla galet en gång att 4 poliser fick komma å gunga isär min bil från en annan. Hyfsat pinigt. Skrattar åt det idag. Och pengar kommer å går! Även om det är surt i stunden.
Moa DeBruin

2015-08-27 ♥ 20:35:24

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback