Varför är du så sur?

Ny pod!
 
"Varför är du så sur?" är en fråga som Matilda har fått flera gånger i sommar. Svaret på den frågan reder hon ut i det här avsnittet. Vidare pratar vi om min sons skolstart. Han har ju börjat förskoleklass nu. Brrrrrrööööllll min lilla beeeeebis...
 
Sen pratar vi om hemmafruideal och varför vi tror att alla hemmafruar på 1930-talet kanske inte var så jäkla glada och happy happy hela tiden. Vi pratar också om det faktum att bildandet av familj anses vara en så liten grej när det egentligen är HUR STOR SOM HELST! Jag vet inte hur det var för er andra föräldrar att få barn men för min del öppnades en helt ny värld. 
 
Ni kan lyssna på avsnittet här nedan eller på iTunes.
 
Hoppas ni gillar!
 
 

Kommentera gärna!
Lisa

Känner mig lite träffad, jag är den "osynliga" som följt många bloggare i flera år utan att lämnat ett endaste litet avtramp. Men, jag har faktiskt bättrat mig och försöker kommentera lite då och då 😊 gillar gör jag iaf!
Men tror mycket beror på att jag tänker "hon kommer inte svara mig ändå" vilket jag har förstått att så inte är fallet för det mesta.

Ni är grymma! Hälsa nasse! 🐽
Kram 💕

Svar: Alltid väldigt roligt att få kommentarer. Tack för du tog dig tid 😊 ska hälsa na na na nassse 😉 kram!
Moa DeBruin

2015-08-21 ♥ 12:08:19
Lisa

Vad bra! Jag ska försöka bättra mig ☺️ Haha 😄👍

2015-08-24 ♥ 09:24:28
Louise

Älskar er pod!! :D

Svar: tack :)
Moa DeBruin

2015-08-31 ♥ 16:36:12 » URL: http://louisewellander.wordpress.com/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback