Bilkrock

Imorse ringde det på dörren redan kl 08:00. En söndag?? Först tänkte jag att det måste vara en exalterad kompis till barnen som ville meddela att det snöat under natten men sen tänkte jag att det måste ha hänt något. Och det hade det mycket riktigt. 
 
En skamsen och mycket bekymrad granne stod utanför dörren för att meddela att han och familjen var på väg upp till Sälen men på väg dit, ja redan på vår gata rent av, hade han råkat backa in i en bil och den bilen råkade vara våran. Och nu var fronten trasig.
 
- VAD I HELVETE!! HUR KÖÖÖÖR DU EGENTLIGEN? gormade jag. 
 
Inte. 
 
Självklart inte. 
 
Alltså, det går inte att bli arg när det handlar om en olycka med enkom materialla saker inblandade. Det var ju verkligen tur i oturen att grannarna krockade hemma på gatan och inte på någon av de stora vägarna. Vår bil är dessutom så skruttig så det är bara trevligt att ge den lite "karaktär". Antar jag. 
 
Hur som helst slutade det med att vi glatt vinkade av grannen (hej då ha det nu så roooligt i Sälen) ackompanjerade av en sprillans ny bil. Japp. Vi får låna grannens tjusiga reservåk tills vår skruttiga är lagad. Bra deal. 
 
 
 
 
Snöhalt idag, ja. 
 

Kommentera gärna!
Jomelhanna

Haha! Man kanske skulle fått bli påbackad någon gång i veckan och ha en ny bil istället ;)
Skämt åsido så var det väl bra att grannen sa till och rättade till sitt misstag, inte alla som har den ärligheten i kroppen.
Detta är faktiskt första gången jag är inne på din blogg!! Hur länge har du bloggat? :)

Svar: sedan 2008 :)
Moa DeBruin

2015-12-29 ♥ 16:14:55 » URL: http://jomelhanna.blogg.se
Anonym

Tråkigt med bilen men som du säger det är ju bara materiellt. 😊 Vilken utsikt ni set ut att ha!? 😄

Svar: vi har jättefin utsikt :)
Moa DeBruin

2016-01-05 ♥ 15:30:39
Malin

Åh! Jobbigt! Men skönt att det löste sig och roligt för bilen med en sista utflykt <3 (gravidhormoner i omlopp här ja...)
Ska du fira nästa år? 10-årig bloggfödelsedag?

Svar: Tio år! Ja jisses! Det ska LÄTT firas 😄🥂
Moa DeBruin

2017-07-30 ♥ 13:07:12

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback