Fem saker jag är beroende av

 

 

1. Godis. 

Äter något sött varje dag. Faktiskt. Varje. Dag. Ger mig absolut inga pluspoäng på den där försäkringen man kan teckna hos tandläkaren. 

 

 

2. Kontroll

Jag är en kontrollfreak. Helt klart. Samtidigt är jag världens mest lätt-uttråkade människa med svag/obefintlig impulskontroll och utsätter mig därför ständigt för saker som jag inte alls kan kontrollera?? Sen njuter jag av det tills jag inser att juuuuuust deeet jaaaaa! Jag gillar inte alls det här för jag älskar ju kontroll! Och så går det runt i mitt liv. Så skevt det där. 

 

 

3. Mina barns dofter

Fi fäsen va di luktar gott, mina barn! Mmmmmmmm... snuffi snuffi snuffi snuff...

 

 

4. Kaffe på morgonen

Första koppen kaffe är ljuvlig! Bäst är när jag har laddat bryggaren kvällen innan och det bara är att trycka på on-knappen på morgonen, då älskar jag mig själv lite extra. Känner mig naken om jag går hemmifrån utan kaffe i kroppen.

 

 

5. Min telefon

Försöker vänja mig av så sakteligen vid att ständigt ha den lelle klimpen i näven. Märker att jag mår mycket bättre av att inte umgås med den på en kväll. 

 

 

 

 

Häpp!
 

Kommentera gärna!
ensekundtusentankar.blogg.se

Är nog beroende av samma saker 😂

2015-12-11 ♥ 10:23:12 » URL: http://ensekundtusentankar.blogg.se/
Carin P

Men! Du slår som alltid huvudet på spiken med dina inlägg! Nummer 2 på din lista är så mycket jag! Har inte fattat det förrän du skrev det här bara :). Kontrollfreak som jag är kan jag inte fatta att jag ofta är i situationer jag inte förstår - och att jag dessutom valt ett jobb där jag inte kan kontrollera allt heller 😂. Tack för en fantastisk blogg!

Svar: a men samma med mig! Som egenföretagare är jobbar jag månad för månad i princip och älskar det samtidigt som det ger mig massa ångest emellanåt. Men det är samtidigt det som driver mig framåt. Puh!
Moa DeBruin

2015-12-13 ♥ 22:37:02
Amanda

Många igenkänningar här kan jag tala om! :D

2015-12-14 ♥ 16:38:33 » URL: http://https://amandasstil.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback