Spiderchick

Föreläsning i Stockholm
I veckan var vi i Stockholm och jobbade.
 
Vi är ju ofta i Stockholm och en liten tradition jag har är att alltid, alltså VARJE GÅNG, bli akut kissnödig i samma sekund som tåget rullar in på perrongen i huvudstaden. Matilda tycker alltid att jag ska hålla mig men jag bara måste springa iväg på toaletten med risk för att inte hinna av tåget och rulla med in i något slags vagngarage.
 
Antar att jag har ett underliggande begär om att "leva farligt". 
 
Hur som helst, den här gången bestod jobbet i att föreläsa om sociala medier och innehållsmarknadsföring för marknadsutskottet på ett av Sveriges största företag. Det var jättekul! Jag är alltid suuuupernervös och darrig första fem minuterna av en föreläsning, sen släpper det och mot slutet är det som att jag står och pratar med ett gäng kompisar. Typ.
 
 
 
 
 
Elin

Hej! Jag ska till våren skriva magisteruppsats (utbildar mig till civilekonom med marknadsföring som intriktning) och funderar på social media som huvudområde. Ni som jobbar med detta, är det något ni saknar forskning på? Eller något ämne som intresserar? Tycker tyvärr att våra professorer inte är de vassaste på detta ämne så svårt att få handledning. Tack på förhand! (Hittade ingen mejl så fick bli en kommenterar istället)

Svar: Bara för att du frågar så kommer jag inte på en enda grej... Men rent generellt är det ju intressant att veta vad som påverkar användarna i sociala medier.
Moa DeBruin

mamma

Jag är så imponerad av allt ni gör! Alltså förläsning, så tufft av er! Bra jobbet Moa o Matilda:)

My - Morgonkaffet.se

Ni är så grymma :)

Elin

Igenkänningsfaktor på det där med att "leva farligt". Det här med att hinna med bussar till exempel. Kan liksom inte få för mig att gå i tid utan måste alltid rusa iväg i sista sekunden. Kommer jag hinna eller inte? Vardagsspänning

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress