Spiderchick

Irriterad
Jag har PMS och ett antal saker stör mig därför mer än vanligt. 
 
Irri-lista:
 
1. Äldre människor som ska noja sig över huspriserna
OOoooooooj ooooooj ooooooj vad dyrt det är med hus! Vi köpte vårt för xx kronor och nu sålde grannen för xx miljoner! Huuuur kan man betala så mycket för ett hus? Vaaaa? HUUUR?
 
Snälla människa, har jag lust att svara. Ni köpte ert hus innan elektriciteten var uppfunnen och när er enda granne var en runsten, klart att det var billigare då. Allt var "billigare" förr jämfört med nu. Men har de som vill köpa hus år 2015 något val? Vad ska vi vänta på? Ska vi invänta att staten inför 5-öringar igen och hoppas att vi kan betala ett hus med några sådana? Va?
 
2. Folk som ska skamma föräldrar till förskolebarn
Läser jag ETT inlägg till på facebook som handlar om "dåliga" föräldrar som tydligen (om man får tro trådförfattaren) nyttjar förskolans öppetider till max plus lämnar sina barn när det egentligen är stängt för att själva åka iväg på spa - ja då kreverar jag. Var är alla dessa föräldrar som tydligen är så hemska och lata? Jag har då aldrig träffat någon som lämnar sina barn mer än behövligt. Min erfarenhet är att de allra flesta skarvar bitarna till livspusslet efter bästa förmåga för att göra det så bra för hela familjen som möjligt. Sluta måla upp en föräldrabild som inte finns! Tack. 
 
Slut på irri-lista. 
 
Nu ska jag äta choklad och se på serier. 
 
 
 
En irriterad person.