Spiderchick

Julafton 2015
Vi hade en finfin julafton igår. I vanlig ordning var vi hemma hos min mamma tillsammans med mormor, syskon, kusiner och moster. Det var julbord, julklappslek, Kalle Anke, fika och julklappsutdelning. Exakt i den ordningen. Samma som varje år. 
 
När Askungen kom upp i bild på tv och tio vuxna personer glatt sjöng med i mössens pipiga sång suckade ett av barnen och sa att "det här har vi ju redan seeeeeeett".
 
Jag fick hejda mig själv för att inte servera barnen en lång utläggning om att när jag var liten dåååååå fanns det minsann ingen iPad med Netflix och Youtube och tusen playkanaler. Nä nä nä. Då var Kalle Anka på julafton något exotiskt som vi barn hungrigt insöp, utsvultna som vi var på tecknad film. Jo jo jo. 
 
Men jag sa inte det. Vill helst inte låta som att jag är född på stenåldern. Vill förresten minnas att en granne i min barndom spelade in Kalle Ankas julafton på VHS och såg på det när helst familjen hade lust, på midsommarafton eller så. Minns att mitt barnajag tänkte att det måste vara åtminstonde lite brottsligt att göra en så galen grej................
 
A ja.
 
Julafton 2015 en bra dag med lyckliga barn.
 
 
 
 
Inte konstigt att mindre personer kan vara rädda för den här. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fick böcker singerade min favvoförfattare. 
 
 
 
 
God Jul!
 
 
Sandra Steinick Gustafsson

ser ut som en mysig jul!

Sanna

Wow fick du hennes signatur ? Jag avgudar den där kvinnan . Bästa böckerna någonsin . Hon och Marian keyes är grymma <3 vad roligt <3 lite avis ! Kramar / www.sannaengstrom.bloggagratis.se

Sanna

Haha jag läste nog lite snabbt där . Oavsett : bra böcker !!!! <3 kram

Svar: Hehe ja mycket bra! 😊
Moa DeBruin

Elin

På den sista bilden... Är det bara jag eller är spiderkid väldigt lik, eh, Bingo Rimér? Gött med härlig familjejul btw!

Svar: Hehe kopia 😉
Moa DeBruin

Sofia Granath

Låter som du haft en härlig jul :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress