Spiderchick

Lucköppning
Treåringen här hemma tänker utanför boxen när det gäller att öppna luckor i adventskalendern. Han går efter någon slags "störst går först" princip. Lucka nr 24 öppnades 1 december. Japp. Så kan det gå. 
 
 
 


 
Jag förstår honom. Jag minns själv hur segt det var det där med lucköppning. Chokladkalendern kändes synnerligen trög. En endaste liten fjuttig bit per dag fick man äta. Den tog ju slut innan jag ens hade börjat tugga på den.
 
I vuxen ålder hade jag en period där jag köpte chokladkalendrar och slet upp alla luckor och mufflade i mig all choklad på en och samma gång. Bara för att jag kunde. Sen köpte jag en ny kalender nästa dag. Bara för att jag kunde. Som jag också åt upp. Bara för att jag kunde. 
 
Antagligen någon slags bearbetning av barndomen. 
 
Elin Söderholm ❤

Haha, underbart. Varför spara på de största (och bästa) bitarna!

Lin

Hahaha! Jag med! När jag var i 14-årsåldern började jag käka upp hela kalendern på samma dag och slänga alla spår efter mitt hädande.

Anonym

När jag gick i lågstadiet använde jag en plast pincett och lyfte fliken från den öppnade luckan och åt chokladbitarna i luckorna brevid. Sa till mig mamma "jag fick ingen choklad i luckan" då hon köpte en ny till mig, gjorde samma sak med min nya kalender och blev tagen i akten. 😂

Choklad älskare redan som barn!

Svar: haha! :)
Moa DeBruin

maria

I november hittade jag en öppnad, tömd och slängd chokladkalender mitt på gatan, en liten bit från affären. Ok att va chokladsugen och äta upp det direkt utanför affären (been there, done that liksom) men vem i hela friden väljer i så fall en adventskalender??

Svar: haha...
Moa DeBruin

danten89

Eller så gör man som jag och köper en chokladkalender i Vuxen ålder och äter en bit om dagen och är anständig :)

Hanna

Såklart! Varför vänta, hehe.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress