Överraskad

Idag när min man kom hem trodde han att det var en alldeles vanlig eftermiddag. Men icke.
 
- Öpp öpp öpp, sa jag när han var på väg att ta på sig mysbyxorna. Vi ska inte stanna hemma. Vi ska iväg du och jag. Snart kommer barnvakten. 
 
Ursäkta men - handen upp alla småbarnsföräldrar som tackar ja till att höra den frasen? Det är typ min dröm! Inte för att jag så himla gärna vill åka ifrån barnen, utan mer grejen att bli överraskad med något bara så där. 
 
A ja. Efter lite ombyte åkte vi in till stan för att se en julshow med The Real Group. Jag har aldrig varit på en julshow förut så det var roligt att uppleva. The Real Group är SÅ duktiga!
 
En bra tisdagkväll. 


Kommentera gärna!
Linnea

Vad roligt! Jag tror alla vill bli överraskade, oavsett småbarn eller ej.
Jag har inga kids men höll på att börja gråta av lycka när jag kom hem efter en tuff jobbdag och killen hade fixat pizza, tända ljus och film! Haha.

2015-12-08 ♥ 23:18:18
Tommy Sundqvist

vad roligt

2015-12-09 ♥ 06:04:10 » URL: http://investerasmart.blogg.se/
Helena Roos

Stort tack för att ni kom! Och tack för att du förmedlade kontakt till Karin. Det blev ett jättelyckat möte efter konserten också. När man sjunger en låt om fred och frihet för alla och man sedan möter människor som flytt från bristen på det, då blir det så mycket tydligare och mer verkligt.

Tack.
Hoppas ni hade en trevlig kväll!
MVH
Helena

Svar: Vad härligt och höra! Vi hade en jättetrevlig kväll! Tack själv!
Moa DeBruin

2015-12-14 ♥ 16:31:30
Elin

Men så avundsjuk jag blir nu! Inte för att jag vill gå på julshow med din man utan för att jag ÄLSKAR The Real Group. Är en riktig vokalgruppsnörd

Svar: dom är grymma :)
Moa DeBruin

2015-12-15 ♥ 16:43:23 » URL: http://alfonx.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback