Spiderchick

Tre bra grejer
Tre bra grejer som botar mörkerdepp: 
 
1. Ljuskällor av myskaraktär.
Jag har sagt det förr och jag säger det igen, man kan aldrig få för många ljusslingor. 
 
2. Bord dukat med massa gottigheter
Vi snackar skinkmackor, köttbullar, goda ostar, hemgjord saffranskola... Mmm. Avnjut med fördel tillsammans med familj och ett gäng kompisar. 
 
3. Adele. 
JAG ÄLSKAR HELLO. Bästa låten! Hello from the other siiiiiide I must have called a thousend tiiiiiimes skrålar jag med och kan riktigt höra hur oerhört bra jag tar tonerna. Jag ÄÄÄÄR Adele om volymen på högtalaren bara är tillräkligt hög. Ba´ så ni vet.
 
 
 
 
 
 
På tal om Adele så älskar jag det här klippet så mycket, när hon sjunger Someone Like You live. Ungefär åtta minuter in i klippet får jag akut ståpäls när alla i publiken sjunger med i låten. Det måste vara så himla mäktigt för en sångare att höra så många människor kunna varenda textrad i ens låt. 
 
Erika

Jag kan inte lyssna på Hello längre sen jag såg klippet när Mr Bean ringer till Adele :-) :-) Inte nån bra låt att skratta åt....

Svar: Det har jag inte sett. Kanske inte ska heller? 😉
Moa DeBruin

Cajsa

Hejsan snygging! :D Jag tänkte att måndagar brukar inte riktigt vara folks favoritdagar så jag vill sprida lite måndagskärlek! Din dag kommer att bli fantastisk och starten på din vecka kommer bli riktigt bra! (För det bestämmer jag.. ;-))

Puss och kram och ha en fantastisk dag! :D

ensekundtusentankar.blogg.se

Hon är verkligen en bra artist. Väldigt personlig... Och hennes röst- hon berör.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress