Galej och ny villkor

Igår var vi ute på jobbrelaterad galej. En otroligt trevlig kväll med både Kiss och Bon Jovi på scen. Möjligen kopior av orginalen, men ändå.
 
Här kommer världens mest beskurna och grumliga bild (Matilda den lilla perfektionisten blir garanterat alldeles kallsvettig när hon ser hur jag misshandlat kvällens bildmaterial, men det var tyvärr det bästa jag kunde vaska fram):
 
 
 
 
 
 
 
Idag vaknade jag något eh, mör. Men det där med att ligga i soffan hela dagen och väcka kroppen till liv med fett och kolhydrater från lokala pizzerian fungerar inte riktigt med två små barn. Så jag fick ta mig i kragen och carpa dagen. Tur då att solen har lyst från blå himmel.
 
 
 
 
 
 
 
Efter att ha varit ute i friska luften och besökt diverse lekplatser under några timmar tog jag och Spiderpapa beslutet att vi skulle *trumvirvel* GÅ PÅ RESTAURANG! Helt spontant. Vi har inte gjort det speciellt mycket innan eftersom multipla småbarn och publik matmiljö ofta innebär minsta möjliga avslappning för föräldrarna. Men nu kände vi oss djärva. 
 
Och tänk det gick bra! Barnen satt still, åt kladdfritt och tyckte att det var roligt. Underbart! Jag har längtat efter att vara mer spontan med familjen och det fungerar naturligtvis bättre och bättre ju äldre barnen blir. Snart fyller vår minsta tre år och jag märker att vi träder in en ny slags familje-era där vi kan göra saker tillsammans på andra villkor än tidigare. Mys!
 
En bra helg.

Kommentera gärna!
D. DeMarkey

Känner igen mig i det där med att man vill göra mer men inte vågat pga barnen och allt som hör till du vet.. Men nu är dom äldre, lite äldre i alla fall och kan vara lite mer "människor" ute. haha

Ha en bra kväll

Svar: Ja det är skönt :)
Moa DeBruin

2015-02-22 ♥ 20:54:11 » URL: http://demarkey.se
Sanna

Ääääääälskar din jumpsuit!!! Passade dig perfekt! Var kom den ifrån? Vill åsså ha!

Svar: Tack! Det är de facto ett linne samt byxor, från H&M 😊
Moa DeBruin

2015-02-22 ♥ 22:00:37
Linda Jensen

Det är heeelt sjukt att din minsta snart är tre redan! Jag minns ju fortfarande när du gick ut med att du var gravid med honom, och jag satt framför datorn och lyckades precis hålla tillbaka ett litet lyckoskrik! Helt galet att det redan har gått tre år sedan dess!

Svar: Jag veeeet det är sjukt 😊
Moa DeBruin

2015-02-23 ♥ 09:25:38
Cecilia RockBabe Kärvegård

Vad härligt det är att kunna gå ut och barnen sköter sig någorlunda utan att ligga på golvet och skrika. :)

Önskar dig en suverän måndag!

You Rock!!!

2015-02-23 ♥ 14:05:41 » URL: http://klokegard.se/blogg
tommy

kul =)

2015-02-23 ♥ 17:52:13 » URL: http://investerasmart.blogg.se
Sabina

Härlig dag trots all mörhet ändå då! :)

2015-02-24 ♥ 16:05:03 » URL: http://https://minegensite.wordpress.com/
Hanna

Vad mysigt att gå på restaurang tillsammans!

2015-02-24 ♥ 18:05:58 » URL: http://hannafialotta.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback