Jobbrelaterad huvudvärk

Häj!
 
Gårdagen var hyfsat späckad. Vi var i Stockholm på jobb jag och Manny.
 
Grejen med mig nuförtiden är att jag får ont i huvudet efter alla jobbmöten. Jag koncentrerar mig (tydligen) så till vida inför varje gång jag ska prestera att när jag slutar prestera släpper spänningarna och huvudvärken kommer krypande. 
 
Jag hade sprängande huvudvärk efter varje tvoddinspelning vi gjorde i höstas och jag får alltid huvudvärk i samband med hus-budgivningarna vi deltar i (har ju vart med ett gäng vändor nu).
 
Stackars lelle hövve. Det lever ett pressat liv.
 
För övrigt har jag börjat kalla Matilda för "älskling". Alltså jag tänker inte ens på att jag säger det. Det bara kommer. Det är liksom den nivån vi har hamnat på nu, rent umgängesmässigt. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Emma

Åååh, Stockholms central! Saknar Stockholm!!
Och vad jobbigt att få huvudvärk varje gång! Har nog aldrig hört nån som får det på det sättet förr!
Älskar din outfit förresten :D

Svar: Tack 😊
Moa DeBruin

2015-02-18 ♥ 21:02:13 » URL: http://mswaffles.blogg.se
Anonym

Sådär är mitt huvud också, men blev bättre efter att jag var och kollade synen och fick läsglasögon :)

Svar: Tror inte det är synen. Snarare brist på vatten och en kropp med mycket energier som släpper. Men man ska aldrig säga aldrig till glasögon 😉
Moa DeBruin

2015-02-18 ♥ 21:06:20
mli

Spänningshuvudvärk kan annars vara ett tecken på att man behöver glasögon/uppdatera dem man har. Jag brukar dock glömma av att dricka vatten när det är mycket och få huvudvärk pga det..Hoppas du klurar ut något sätt att slippa😊

Svar: Tror på vatten i mitt fall också. Och allmän spänning... Men med det sagt skulle jag älska att inta jobbmöten i balla glasögon 😍
Moa DeBruin

2015-02-18 ♥ 21:44:18
Marie

När jag får spänningshuvudvärk så har jag också alltid ont i nacke eller axlar, så för mig låter det jättekonstigt när folk skriver att det brukar ha att göra med synen... Inte för mig då i så fall. Och jag fick alltid huvudvärk på måndagar förut, antagligen för att den uppvilade kroppen inte var van med tung datorväska och skolbänkar efter helgen.
I alla fall, när jag får huvudvärk så brukar det vara sååå skönt med ansiktsmassage (speciellt typ under ögonbrynen nästan in i ögonhålet, haha), så be maken din om det när du kommer hem efter alla äventyr. :D

Svar: Ska jag göra 😊
Moa DeBruin

2015-02-18 ♥ 22:22:50
Hildur - fixa&dona

Här har du en till som får sprängande huvudvärk så snart viktiga jobbmöten eller utbildningarna jag håller är avklarade. Har inte hittat någon lösning, mer än att försöka lägga in luckor efteråt för återhämtning och avslappning. Och som någon innan nämnde innan... glöm inte att dricka vatten.

2015-02-18 ♥ 23:10:00 » URL: http://fixaodona.se
Linn Strömberg

Jobbigt med huvudvärk!

2015-02-19 ♥ 09:59:05 » URL: http://cigarettesncush.blogg.se/
Malin

Regelbunden styrketräning är det enda som biter mot min återkommande spänningshuvudvärk/migrän. Nog för att man får huvudvärk av fel styrka på glasögon eller att man är i behov men det är inte samma smärta. Därmed inte sagt att det kan vara värt att kolla upp ;)

2015-02-19 ♥ 10:20:33
SassySabina

känner igen det! gör samma sak själv och får hemsk huvudvärk.

2015-02-19 ♥ 10:28:40 » URL: http://sassiest.blogg.se/
Marie

Mitt tips: testa en bra naprapat eller kiropraktor. Det enda som håller min huvudvärk av samma typ på avstånd.

2015-02-19 ♥ 12:49:02
Anonym

Snyyyyyygging där!😍

2015-02-20 ♥ 15:34:13

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback