Spiderchick

Säljare under tidspress
Varje morgon säljer jag in dagens outfit till familjens tvååring. Ja, alltså jag säljer in kläderna som han ska ha på sig på förskolan. Detta för att undvika en allt för långdragen påklädningsprocess. På morgonen har vi inte hur mycket tid som helst att vela (tvååringar kan ha svårt att bestämma sig).
 
- Tittttttaaaaaa, tjöt jag idag upphetsat (och möjligen lögnaktigt). Det står AMMOTRACK på den här tröjan!
 
Tvååringen älskar Ammotrack. 
 
- Jag tror att SUPERTRION har sådana här byxor! fortsatte jag. 
 
Tvååringen älskar Supertrion. 
 
- Jag tror att man kan FLYYYYGA om han har dom här strumporna!
 
Barnet: Helsåld.
 
BAAM!
 
Man skulle kunna säga att jag, sedan jag blev förälder, har egenutbildat mig själv till en mycket, mycket skillad säljare. Jag skulle antagligen kunna sälja sand i en öken om jag bara var tillräckligt tidspressad.
 
 
 


D. DeMarkey

ha ha så sant så sant, man blir en grym säljare och rådgivare, tipsare, kommenterare och allt genom att vara mamma. :)

Svar: För att inte säga fredsmäklare! 😉
Moa DeBruin

Ida

Haha, känns ingen. Min treåring har väldiga problem med kläder på morgonen och tvärstrejkar gärna som en överkokt spaghetti på golvet istället för att klä på sig något hon inte gillar för dagen. "ååh, jag hittade den här tröjan, i den blir du en häftig prinsessa". Allt går att sälja men det gäller att inte säga prinsessa just den dagen hon ville vara en superhjälte!

Ida

Min 2,5-åring har inte blivit medveten om det där än, så än så länge slipper jag sälja in kläderna. :P bara tar på honom det jag känner för. Sjukt smidigt. ;)

Sanna

Här, med två 2½åringar, kör vi antingen "välj den hör röda eller den här blå tröjan" eller helt enkel lytfer upp i garderoben så får de välja tröja. Funkar oftast... ^^

Stefan

Du har hitta hemligheten till att bli en bra säljare helt enkelt: Ett fantastiskt självförtroende och en obeveklig tro på dig själv som säljare.

Resten är ju enkelt!

Svar: Haha...
Moa DeBruin

Banana

Haha, är inte där med min son ännu då han bara är 4 mån. Min vän har dock en dotter som hon måste lura att jeans är prinsessjeans som ALLA prinsessor har.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress