Spiderchick

Frätande syra och deppiga hundar
Yo watz up?
 
Här kommer en hälsning från ett hotellrum i Kalmar. Tjoho!
 
Förutom ett hej innehåller hälsningen även ett restaurangbesök, frätande syra, deprimerade hundar och bh-lösa kvinnor. Ganska innehållsrikt alltså. Eller hur man nu ser på det. 
 
 
 
 
 
Johanna Dalström

Hej! Härligt med mer videos :D nånting jag har funderat på är att ni två jobbar tillsammans, och ni verkar komma väldigt bra överens :) men jag har tänkt på om ni någon gång hamnat i konflikt eller blivit oense om något? Hur hanterar ni det eftersom som ni jobbar så tajt med varandra? :) tack än en gång för en fantastisk blogg och podcast. Kram Johanna

Svar: Det har fallit sig väldigt naturligt vem som gör vad i vårt företag. Båda är även väldigt prestigelösa så än så länge har vi inte haft några stora konflikter, även om man så klart kan tycka olika i stunden :)
Moa DeBruin

Emma

Haha, söta ni är! Ni får väl ha "Manny & Moe" som ert duo-namn!

C

ja! fler såna här klipp! älskar era tvoddar och poddar och så, men de här speglar verkligen din blogg, vilket är skitkul!
<33333

Svar: 😊😊👍
Moa DeBruin

Linda

Haha. Så himla underbara videoklipp du gjort !!

maria

Haha, underbara ni! Mera Manny'n Moe åt folket!

michelle

Jag fullständigt ÄLSKAR era videos! Beställer fler!

Svar: kul att ni gillar det, det blir fler :)
Moa DeBruin

Johanna

Fantastiskt :D

Elin

Men Kalmar utan förvarning!? (eller missade jag den kanske?) Kunde jag ha fangirlat i min hemstad? Typisk miss.. Härlig hälsning i videoformat! Stackars hunden

Svar: Vi gav ingen förvarning. Jobb å grejer som hägrade. Fab stad annars :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress