Spiderchick

Saker jag fått på foten de senaste dagarna
Och just som ni tänkte att sociala medier inte kunde bli mer menlöst i fråga om vad folk delar med sig av - ja då skriver jag ett inlägg med rubriken "saker jag fått på foten de senaste dagarna".
 
Japp.
 
Men faktum är att jag har fått en rad hemskheter tappade på min stortå under veckan som gått och det har inte varit vackert.
 
Saker jag fått på foten de senaste dagarna:
 
1. Schampoflaska
Vet ni hur ont det gör att i godan ro stå och tvaga sig under ljumma strålar och plötsligt, som från ingenstans, få en flaska Loreal rätt på stortån? DET GÖR ONT! Jag linkade ut ur duschen och kom aldrig riktigt tillbaka den dagen.
 
2. En vällingflaska
En FYLLD vällingflaska vill jag tillägga. Vet ni vad en flaska välling väger? Nej inte jag heller men jag vet exakt hur det känns att få en på stortån. 
 
3. Skohornet i hallen
Egentligen förstår jag inte varför vi har detta vapen till skohjälpmedel hägande i hallen?? Det är totalt livsfarligt! Jag kan inte ens räkna alla de gånger skohornet lossat från sitt hänge på hatthyllan och med farten av en direkt dödande projektil träffat min fot. 
 
Ja. Ni är välkomna att tycka synd om mig. 
 
 
 
Med projektil i hand.
 
Nathalie

Jag skrattar högt för mig själv här!!! Vi verkligen ha exakt samma humor!! Love it!! Kram till stackars tån!!

Svar: Kram kram :)
Moa DeBruin

Malin

Ibland har man sådana perioder, hade en för många år sedan i en flytt men då gick jag in i allt! Det slutade till slut med en röd svullen stukad (spricka?) lilltå och lagom ömmande stortår 😄

Svar: Aj aj
Moa DeBruin

Jenny

Ja ajj vad ont det kan göra!
Ang ert senaste pod-avsnitt som jag lyssnade på imorse på väg till jobbet. Jag ville avbryta er båda två när ni beskrev er ångest och hormonella svängningar. PMS!! Ja jag är allvarlig! Det kan mycket väl vara det! Jag har själv mått dåligt till och från, känt mig så trött, orkeslös, deppig och ensam ibland, också haft ångest och oro. Sökte till vårdcentralen i höstas och gjorde alla möjliga tester men allt såg bra ut! Jaja jag får väl leva med detta tänkte jag. Men läste en artikel nyligen om PMS och insåg att alla symptom stämde in på mig! Så nu ska jag ge mig in i vård-karusellen igen, detta måste bli bättre!
Kram på er! Ni gör ett fantastiskt jobb och det är en glädje att lyssna på er!

Svar: Jag ska också kolla upp detta närmare. Inte kul med massa ångest. Kram till dig! 😊
Moa DeBruin

bea

aj! Att få ett skohorn på foten är så smärtsamt. Det vi har trillar jämt ner, sist blev jag helt blå uppsvullen och kunde knappt gå på foten. Livsfarliga grejjer!!

Svar: Jag vet!! :)
Moa DeBruin

Sara Boström

haha men herregud, krya på din fot!

Stina-Lee

Schampoflaskan, fanken vad ont det gör!

Svar: Oväntat ont faktiskt!
Moa DeBruin

Elin

Hahaha, alltså Moa, du är för underbart rolig! Tack för att du finns och förgyller mina dagar :'D <3

Svar: Tack själv för fina ord 😊
Moa DeBruin

Sarah

Hahaha fyyy, känner igen mig så! När jag väl skadat mig en gång så lyckas jag alltid slå mig/tappa saker på det skadade området. Otursfågel eller allmänt klumpig? Skönt att läsa att jag inte är ensam!!

Stefan

D håller inte för skit, men köp ett av plast istället. Jag gick andra vägen efter att 73e plastskohornet gick sönder. Men ja, de i metall är mindre skönt på tårna, speciellt när det är lite fallhöjd.

Carin P

Ibland är man bara för trött 😘. Jag läste rubriken som "saker jag fått om foten" och väntade liksom på vad är det som blivit fel 😂. Trots att du beskriver fantastiska historier om saker som landat på foten! Hälsn trött mamma 😝

Svar: feel ya ;)
Moa DeBruin

Hanna

Jag brukar inte tappa saker på fötterna men har en benägenhet att slå i min vänstra hand i saker som jag går förbi. Senast slog jag handen i löpbandet när jag sprang intervaller. Det gjorde ont...

Svar: Aouch!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress