Möbelshopping

Igår for vi till Ikea. 
 
Jag har insett en sak. JAG GILLAR INTE IKEA!
 
Det finns inget som är smidigt med Ikea. INGET! Att lista ut vilka fästen, krokar och skruvar som hörde till gardinskenorna som vi ville köpa, det var som att genomgå en fysikuppgift skapad av en mycket, mycket sjuk och antagligen galen professor. Gah! Och då är vi ändå normalbegåvade, jag och Spiderpapa.
 
Dessutom - alla hyllor vi ville köpa var slut. Sen kom vi hem och insåg att 1) vi hade köpt fel längd på badrumsstången och 2) vi hade fått med oss fel sits till storebarnets skrivbordsstol. 
 
Det där sista är ju nödvändigtvis inte Ikeas fel men ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det enda som är bra med Ikea är maten. Jag drog en trerätters. 
 
 
 
 
 
 
Nå väl.
 
En hel del fina grejer kom vi ändå hem med. 
 
Förutom skrivbord till barnen, en kökslampa.
 
 
 
 
 
Och fönsterlampor:
 
 
 
 
 
 
Och alldeles FABULÖS gul klocka. Jag visste inta att det var en gul klocka som fattades i mitt liv, men det var det. Nu är jag komplett.
 
 
 

Kommentera gärna!
tinis - en blogg som vill göra dig glad! (+ lite till)

Vill ej dra en snyfthistoria men jag bor i Umeå och där har vi inget ikea (ännu) och jag kan lova dig att man ÄLSKAR ikea när allt man har är Jysk. :D hehehe

2015-07-22 ♥ 16:45:12 » URL: http://tinis.me
Anna

ÄLSKAR ditt köksbord, hade även valt en liknande lampa om köket varit mitt. Inser nu att jag troligtvis fantiserar om ett hem i samma stil som ditt verkar formas till = Ännu roligare att se alla dina bilder :D

Svar: Kul 😊
Moa DeBruin

2015-07-22 ♥ 17:35:51
ISA

DONT agree, IKEA är ju bäst! haha. Älskar billig shopping <3

2015-07-22 ♥ 19:22:56 » URL: http://isabyl.devote.se
Åsa

Jag tror man drabbas av plötslig IKEA utmattning, dom dunder din kära man ha på en av bilderna. Jag har funderat på om de har dragit mer på syretillförseln vid lunch restaurangen och precis innan kassors. Man äter för man är matt, och sen när det är dags att betala så är man för matt för att ifrågasätta allt konstigt man har stoppat ner i påsarna eller vagnen så allt köps. Och sen bara måste man ha en korv på det. För utmattningen.

2015-07-22 ♥ 21:14:13 » URL: http://magicnotebook.blogg.se
Sara

YTTERST tjusigt ur du!

2015-07-23 ♥ 01:26:13 » URL: http://thevelvetpond.blogg.se
Malin

Jag alskar IKEA, tills det man ska ha inte finns pa lager och/eller det finns och man koper det, kommer hem och kommer ihag att jaha, nu ska man skruva ihop det ocksa! Lagom tills man kommer hem ar man ju sa trott att det sista man vill ar att skruva och greja.

2015-07-23 ♥ 11:33:21 » URL: http://piccadillytears.blogg.se/
Malin

Det hör inte hit men har precis börjat lyssna på er Podcast (har några avsnitt att lyssna ikapp :-)) och tycker det är väldigt roligt och trivsamt att lyssna på er. Tack för en bra podcast!

Svar: Tack 😊
Moa DeBruin

2015-07-23 ♥ 16:23:08
Helena R

Ikeas möbler är så jobbiga att skruva ihop oxå.. men ändå ränner jag på ikea 😀

2015-07-23 ♥ 19:26:43 » URL: http://helenapysslar.blogg.se/
Ellen

Jag och min syster var på IKEA i totalt 6 timmar igår. Plus 4 timmar resa tur och retur. Hon ska nämligen flytta hemifrån för att studera, och behövde köpa ALLT (utom möbler thank god, det ska hon beställa). Jag har aldrig hatat en affär så intensivt, det TAR JU ALDRIG SLUT!

Svar: Hu! Feel ya!
Moa DeBruin

2015-07-29 ♥ 14:52:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback