Sommardagar

Hallåååååååå!
 
Vi har fullt upp av att ta till vara på sommaren som plötsligt anlände. Med två små barn har man inget annat val än att hardcore-njuta varenda solstråleminut från arla morgon. 
 
Mamma får vi bada? Mamma kan vi äta glass? Mamma får vi vattenmelon? Mamma titta på mig jag är NAAAKEN! Mamma jag cyklar! Mamma ska vi åka till stranden? Mamma jag simmar! Mamma nu har jag grävt en hemlig tunnel i sanden. Mamma ska vi plocka blommor? Mamma vi läser på filten!
 
Osv osv osv osv osv. 
 
Det är liksom bara att kapitulera vardagen, lägga allt vad flyttsysslor heter och bara va´. Det hinns inte med något annat. Och det är så det ska vara. 
 
Idag har vi tillbringat största del av tiden på stranden där de minste i familjen har slagit något slags rekord i antal hopp ner i vatten en människa kan göra under en och samma dag. Ta de hoppen han gör i klippet gånger 150 ungefär. Imponerande. 
 
 
 
 
 
 
Behöver jag nämna att rekordhopparen i fråga slocknade för natten vid 18-snåret idag?
 
Nu: Lägga mig ute i trädgården i den ljumma sommarkvällen och läsa en bok. 

Kommentera gärna!
ISA

åh vad sköna dagar ändå! solen tar på krafterna ;)

2015-07-05 ♥ 16:07:04 » URL: http://isabyl.devote.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback