Detta gillar jag

På tal om det där man "ska" gilla men som jag inte gillar.
 
Det finns även en del som jag älskar men som möjligen inte är omtyckt av alla.
 
Jag gillar:
 
1. Grönsaker
Jag gillar alla grönsaker (som jag känner till) (lägger alltså in en reservation för att jag möjligen i framtiden kan komma att rata en ännu oupptäckt rova från något avlägset land). Mitt äldstebarn har ärvt grönsaksgenen och är ett stort fan av i synnerhet broccoli och morötter. Det är det bästa han vet. 
 
2. Husmanskost
Jag gillar både blodpudding, potatisplättar, grynkorv och så vidare. Mmmmmm... Blir helt uppläskad bara att skriva om det. 
 
3. Skolmaten
Ibland undrar jag om det är lag på att hata skolmat? Det verkar så. Personligen ÄLSKADE jag maten i skolan! Jag åt av allt och fattade inte de som satt och knaprade missnöjt på en bit knäckebröd. Jag kan sakna skolmaten ibland. Så ofantligt bekvämt att bli serverad hela kostcirkeln varje dag och tacka för det med någon slags springnota. 
 
 
 
 
Grönsaker, blodpudding och skolmat - ja tack.
 

Kommentera gärna!
Johanna

Tillhörde också dem som gillade skolmaten och förstod aldrig varför folk klagade så.

2015-06-16 ♥ 19:02:24
ISA

blir så jävla provocerad på att alla kids klagar på skolmaten, haha! den är ju skitbra!!

2015-06-16 ♥ 19:37:28 » URL: http://isabyl.devote.se
Ida

Grönsaker - ja! Husmanskost - ja! Skolmat - neeeej! Jag tyckte alltid att den var så smaklös i jämförelse med maten hemma. Och broskbitarna. Dessa förbannade broskbitar som krasade i munnen varenda gång de serverade pannbiffar och liknande. Usch och blä.

2015-06-16 ♥ 22:13:54
Lilly

Jag älskar också grönsaker och försöker få min son att gilla det med. xD

2015-06-17 ♥ 08:39:15 » URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Emma Elfstrand - elfstrands.se

Haha, jag älskade också skolmaten!

2015-06-17 ♥ 08:48:04 » URL: http://elfstrands.se
Hockeysmurf - Ja, det ÄR jag!

Ååh! Blodpudding som är så gott! Fattar inte varför jag inte äter det oftare! Med vitkål, bacon och lingonsylt. Yummy! :D

2015-06-17 ♥ 15:26:26 » URL: http://fibrotankar.wordpress.com/
Bell

Tyvärr så kan inte skolmaten vara för kryddad då alla ska kunna äta den. Tyvärr så klagade man på den när man gick i skolan, nu kommer jag ihåg skolmaten som en underbar dröm, gud vilket lyx!

Jag jobbade på en waldorfskola förr där de hade egen kock som serverade vegetarisk närodlad mat (oootroligt god!) Och på fredagar egengjord glass med kola/chokladsås. Avundas dom barnen

2015-06-17 ♥ 15:49:17
Decdia

Grönsaker ja, fast inte alla. Typ vattenkastanj och minimajs tycker jag är blä. Och bönor...
Husmanskost, nja... Fast det är snarare vardagsmat jag ogillar. Snabbt gjort, utan kärlek och smakar typ nada.
Skolmaten, örk. Alltså jag klarar inte av massproducerad mat. Det är som att gå ner på stan och äta lunch, betala hundra spänn för nåt som inte är kryddat.

2015-06-17 ♥ 20:43:10 » URL: http://decdia.blogg.se/
Shanna

Jag älskade också skolmaten! De var nästan de bästa som hände på hela skoldagen...att få äta ;-) Fattade aldrig varför många klaga de var alltid (nästan) gott!


Grönsaker och husmanskost är också gott!

Trevlig midsommar på er!

/ / Shanna

2015-06-18 ♥ 07:55:21
Lina

Jag gillade också skolmaten. Eller ja. I alla fall den vegetariska. Jag blev så där lite halvvegetarian när jag upptäckte att den vegetariska maten var mycket mer intressant än den "vanliga". Så på dagarna åt jag böngrytor och hemma mustiga vilköttgrytor. Bästa av båda världar :)
Och så älskade jag skolans fläskpannkaka! Önskar jag kunde laga lika god fläskpannkaka som skolan. Gud så gott!

2015-06-18 ♥ 22:35:19
mli

Min upplevelse av skolmaten var positiv från förskoleklass tills jag slutade nian. Det vi serverades på gymnasiet var hiskeligt varierande i kvalitet. För salt, kallt, slut eller i sällskap av sur mjölk.

2015-06-18 ♥ 23:03:34

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback