En hälsning från det förflutna

Jag fick en kommentar idag där en läsare hittat det här inlägget i mitt arkiv. Ett inlägg från 2013 om mina husdrömmar. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag minns inte alls att jag har skrivit det inlägget? Men det är faktiskt rätt stört (läs: häftigt) för allt det där jag önskade har slagit in. Vi har hittat ett radhus, vi har en altan och en gräsplätt. Det ligger i ett barnvänligt område,  3 kilometer in till centrum och noll kilometer till naturen. Skola och förskola ligger ett stenkast bort (beroende på hur långt man kan kasta en sten) och vi har cykelavstånd till mor/farföräldrar (om man bara är lite hurtig). 
 
Längtar efter inflytten på lördag! Fick en lättare panikattack idag (på riktigt alltså) på grund av allt röj och stök flytten medfört men snart så. Nära nu. 
 
Målbilden framför alla målbilder: Sitta på vår trappa i morgonsolen med en kopp kaffe. Maj gadd vad jag ska morgonkaffedricka i solen på vår trapp! Varje morgon. Trappen ska ha min stjärt innött i stenen. Som en slags fosil. Först då har jag morgonkaffenjutit nog. 

Kommentera gärna!
My - Morgonkaffet.se

Wow, attraktionslagen har talat (eller ja, satt i verket)! Det fungerar dock aldrig på mig. Antar att det är för att tricket är att önska och sedan släppa det, vilket jag inte kan för jag tänker på det jag önskar mig hela tiden...

Anyway, lycka till med nya målbilden ;)

Svar: Funkar det inte om man tänker på det? Haha då får jag tvångstankar direkt att bara bara tänka på det
Moa DeBruin

2015-06-24 ♥ 20:08:15 » URL: http://morgonkaffet.se/
Emma

Men vad häftigt att det stämde så bra! Och kul att den här läsaren hittat det här inlägget! :)

Svar: Ja verkligen 😊
Moa DeBruin

2015-06-24 ♥ 20:38:37 » URL: http://mswaffles.blogg.se
Hanna

Det låter underbart med uppfyllda drömmar och morgonkaffe i solen. Jag förstår dock känslan av panik över allt jobb.

2015-06-24 ♥ 21:32:06
Yohanna af Skovde

Jag tänker på Joakim Von Ankas tänkarrum, där han nöter hål på golvet. Men ni får liksom en röv-trapp istället. Rump-trapp, (vad säger man utan att låta oförskämd?)

2015-06-24 ♥ 21:36:44 » URL: http://yohannaafskovde.se/
Evelinn

Kul att du inte ens kom ihåg det.Nu blev jag lite starstrucked och skrev till min man "alltså, hon har bloggat om mig.." "En läsare, det är jag det " hihi ;) Kul med hus! Själv har vi gett upp det där huset pga så dyrt, så nu letar vi sommarstuga :)
Jag har en pojk tre månader yngre än Mini, sen har jag en 1,5 åring oxå (15 månader emellan barnen) Därför jag hänger lite i arkivet för att få lite igenkänning på det "mindre" småbarnslivet.

Svar: Hehe kul att du skrev! Du får skriva ner dina husdrömmar och glömma bort det. Så blir din önskan sann en dag. Det verkar ju vara så det funkar 😉 kram!
Moa DeBruin

2015-06-25 ♥ 08:05:59
Anonym

Oh vad roligt med flytten, förstår att ni lär gå och trampa av iver just nu? Jag vet att det kanske inte är rätt tidpunkt just nu, men när du får ro i nya lyan kan du väll skvallra om vad som hände med furu bordet du skrev om tidigare. :D har tänkt på det hela tiden sedan dess... vet dock inte om det är bra eller dåligt tecken haha.

Svar: haha furubordet är ON! Vi kommer nog, tror jag, använda det. Ni får se bilder från huset sen så kanske vi kan ta ett beslut tillsammans? ;)
Moa DeBruin

2015-06-25 ♥ 19:03:42
Hanna

Vad roligt att det slagit in. :-)

2015-06-26 ♥ 21:28:48 » URL: http://hannafialotta.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback