Spiderchick

Midsommarafton 2015
Vi firade en enkel och mysig midsommarafton igår.  
 
Först var vi bortbjudna på lunch. Tydligen äter man SILL till lunch på midsommar? Bara sill. Och potatis. Det var ju dumt att jag som har 31 midsomrar i bagaget inte visste om det för sill var vad det bjöds på och jag HATAR sill. Så värdinnan fick fiska fram köttbullar ur frysen och rädda upp med lite brunsås. PJUH. 
 
Efterrätten gick inte av för hackor. 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunch och tårta var tanken att möta upp några kompisar vid midsommarfirandet i stora parken men regnet öste traditionsenligt ner så vi eh... La ner den tanken. 
 
På eftermiddagen åkte vi hem till min pappa för grillkväll och övernattning. Storebarnet fick vara uppe sent och spela kort med oss vuxna. Det är så härligt att se hur han njuter av att få ha morfar, morbror, pappa och alla andra för sig själv. Mys. 
 
 
 
 


 
 
Idag fick jag sovmorgon till klockan 10:30 *emoji med förvånat uppspärrade ögon*. Klev upp och kände mig helt groggy. Behövde fler koppar kaffe för att vakna till liv efter det än när jag går upp klockan 06:15.  
 
?
 
Så ja.
 
Det blev ett stillsamt och mysigt firande.
 
Nästa år tänker jag starta midsommartradition i vårt hus, i vår trädgård. Längtar! 
 
Anonym

Sådär känner jag också angående sömnen sedan jag fått barn. Ju mer sömn = desto mer svårtstartad. Som att kroppen tänker nej faan nu vill jag fortsätta sova!
Och vem gillar sill? Bläääöö..! ;)

Svar: Ja det är nästan farligt. Hade kunnat sova flera dygn. Typ ta igen allt jag ligger efter under mina 6 år som mamma
Moa DeBruin

Emma

Låter som en mysig dag! :)
Du får väl starta tradition UTAN sill då ;) Eller kanske knytkalas kanske? Brukar ju bli mysigt! :)

ISA

TÅRTAN <3 skönt med sovmorgon, trots att det inte verkade göra susen ;) kram!

JUNITJEJ

Vilken härlig tårta!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress