Spiderchick

Mörka huvor och sedlar i bunt
Rensning, städning och flyttpackning - det är vad mitt liv består av just nu. 
 
På fredag får vi nycklarna till huset och jag har nog inte längtat så mycket efter något sedan jag gick och skräcklängtade efter att föda mina barn (längtan efter att få träffa bebisen, skräck inför att det tydligen var jag som skulle fixa själva leveransen??). Men om en vecka då bor vi i huset.
 
Jag upprepar OM EN VECKA VI BOR I HUSET!
 
Den tanken känns magisk. 
 
Nå väl. 
 
En himla rolig grej med flytten det är att märka flyttlådor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Överväger att börja märka lådor med saker så som "mörka huvor med hål" och "sedlar i bunt" bara för att få njuta av förvirringen det (antagligen?) kommer skapa bland flytthjälpen.
 
Åsa

Ha ha ha! När vi flyttade skrev jag bla Dildos och Porriga Underkläder på lådorna för att lätta upp stämningen. Kunde behövas då vi bodde 4 trappor upp, utan hiss! Lycka till med flytten!

Svar: Haha.., lite sugen på att skriva "sexgunga" 😉
Moa DeBruin

Yohanna af Skovde

Jag är otippat pepp på er flytt. Är mental flytthjälp (såå pepp är jag inte). Jag tycker det är skitsvårt att märka flyttlådor för när man ska läsa på dem så står ändå texten in mot en vägg, eller på locket och det står en låda på osv. etc. Vi flyttade för övrigt in i september, har bara två flyttlådor kvar. Sen är vi officiellt färdiguppflyttade!

Svar: Tack för den mentala hjälpen 😊👍
Moa DeBruin

Anonym

Brukar märka upp dom första lådorna jättenoga. Resterande 50 står det " blandat bös" på...

Svar: haha ungefär så ja...
Moa DeBruin

Ida

Jag fick gamla flyttlådor av några vänner när jag flyttade i höstas. En var märkt med "svettiga kläder". Väldigt faschinerad över att man har så många svettiga kläder liggandes att man behöver en hel flyttlåda hahaha. :p

Svar: 😂😂
Moa DeBruin

Linnéa

När kommer nytt avsnitt på podden? :)

Svar: åh jag vet inte tyvärr :( Det lutar åt att vi får lägga ner den.
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress