Nationaldagen

Jag insåg att jag de senaste åren faktiskt har bloggat om nationaldagengöromål. Så det är väl bäst att fortsätta i den dokumenterande andan. 
 
Igår var vi hos några kompisar på grillkväll. Dom har också två barn, precis jämnåriga med våra = trivsamt.
 
Det härliga med att numera ha något äldre barn det är att vi vuxna faktiskt kan prata och umgås medan barnen har roligt med varandra.
 
Igår lekte våra minsta barn kockar och drog fram samtliga hushållets kastruller, stekpannor och grytor. Vår tvååring kallade sig för Kaviar och kompisen hette Mamma. Kaviar och Mamma lagade mat i TIMMAR. Dom lagade köttbullar, fisk, köttfärssås, kyckling, pannkakor pasta, McDonalds (?), glass osv osv. Mellan kyckling och pannkaksstekning bytte Kaviar namn till Maria men det var inget som störde ordningen. 
 
 
 
 
 
 
Medan Maria (fd Kaviar) och Mamma kring 22-snåret fortfarande lagade mat för brinnande livet somnade femåringen i altanens hängmatta. Mys.
 
 
 
 
 
 
En mycket trevlig nationdaldag.

Kommentera gärna!
Alice

Så häftigt att iaktta barns lek, de är så fantasifulla och helt utan gränser. Inspirerande! Låter som ni hade en mysig nationaldag!

Svar: ja det är fantastiskt :)
Moa DeBruin

2015-06-07 ♥ 22:02:15 » URL: http://inspireneur.se/
ellia

Jag hade världens ångest över att jag skulle jobba natt under nationaldagen, kvälls solen sken och det kändes som att hela världen var ute och hade kul i värmen utom jag,men sedan så började det spöregna i hela Göteborg och blev plötsligt svinkallt och då kändes det lite bättre *skadeglad* XD

2015-06-08 ♥ 00:20:17 » URL: http://www.livetenligtellia.blogg.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback