Spiderchick

Om blickar kunde...
Jag har skött mig dåligt de senaste. 
 
Varför?
 
Jag har trängt mig före i en kö! Omedvetet förvisso. Men ändå.
 
Jag och Matilda hade väldigt bråttom till ett möte senast vi var i Stockholm. Det var världens längsta kö till tunnelbanans biljettlucka men eftersom vi redan hade (pappers)biljetter tänkte jag att vi kunde visa upp lappen lite snabbt för personen i luckan och sedan smita in.
 
Svar: Inte rätt sak att tänka.
 
- Men vad GÖÖÖÖR du? fräste biljettpersonen argt.
- Eh... Vi har redan en biljett, stammade jag och kände mig som fem år igen.
- ALLAAAA HAR REDAN BILJETT!
 
Sakta vred jag huvudet åt sidan (samtidigt som jag svalde hårt och möjligen ljudligt) och möttes av minst tjugo par MÖRDARÖGON. Om blickar hade kunnat döda, eller i alla fall skada, då hade jag legat inlagd på någon slags ortopedavdelning just nu.
 
Lärd läxa: Man tränger sig INTE före i en tunnelbanekö.
 
Lärd läxa två: Tunnelbanan i Stockholm är INTE samma sak som lokalbussen i Skövde där jag trängs med mig själv och möjligen en slank pensionär. 
 
 
 
 
Trängaren.
 
ISA

hihhi. *fnissar igenkännande*. Tunnelbanan i stockholm ska man INTE leka med.

Emelie

Åh, sånt där gör jag jämt (inte tränger mig, hehe). Sen brottas jag med den där känslan man får när man möter de där blickarna. Haha. Fick en rysning bara av att läsa om det. Du hamnar säkert supersist i nån trist kö i framtiden så är karman återställd sen.. Inte värre än så.. ;D

Evelinn

Hej Moa!
Här sitter jag och läser i arkivet i brist på annat :) Lyckades få fram denna gif på skärmen jag inte jobbar vid http://spiderchick.nu/2013/may/en-soft-lordag-stundar.html tycker du blickar lite konstigt på mig när jag sitter och jobbar ;) :D (Älskar att sitta i ditt arkiv när jag har tråkigt, får mig alltid på bra humör :) ) Men det inlägget jag ville länka var detta : http://spiderchick.nu/2013/may/husdrommar-2.html

Tänk va! :)

Svar: haha... åh tack för länkarna! Alltså det där med huset är fasen läskigt för det är PRECIS vad vi har fått nu. Crazy! :)
Moa DeBruin

Maria

Ush, som min kompis.

Som nyutexaminerad läkare är man inte skitpepp på att visa upp det för främlingar eftersom man fortfarande är osäker som ett asplöv.
Men så kom det sig att hon var på en flygplats för de ropar ut att de behöver en läkare. Först vill hon inte gå, men man har ju sin plikt, varpå hon pilar iväg till den nämnda platsen där det står en skara människor i en grupp o glor på golvet.
'Ehum jo öh ursäkta, skulle jag kunna få komma fram, jag är läkare' stammarmin kompis.
Varpå hela gruppen surt tittar upp och någon av dom säger, 'jaha, och vad tror du att vi är?!'

Så visar det sig att det är en hel skara läkare redan på plats..

Svar: Åh ❤️😊
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress