Premiärgrillning och glamour

Idag har vi premiärgrillat!
 
Det var en oooooerhörd njutning att få bjuda upp till glöd på sin egen grill i sin egen trädgård! Med stor värdighet passade jag med gaffeln över grillmaten (grillredskapen har inte dykt upp ännu, har vi otur ligger dom och kuckilurar i någon låda märkt "julpynt"). 
 
Sen avnjöt vi grillmaten i solen på vår altan inomhus. Vi har inget bord till våra utemöbler ännu. Men det gjorde inget. 
 
 
 
 
 
 
Grillad majs var en hit.
 
 
 
 
 
Välkommen till vår altan med sol hela dagen och kvällen. Ganska ovanligt i Skövde där berget Billingen tenderar att kapa solstrålarna för många hushåll. 
 

 
Längtar efter att få ordning på altanen och balkongen. Måste bara få ordning inomhus först och möjligen packa upp alla flyttlådor. Imorse stod jag och grävde efter rena trosor i en svart sopsäck *hashtag glamour*
 

Kommentera gärna!
Mathilda

Såååå avis! Vill också ha hus!

Svar: Ja det är faktiskt helt underbart! Om du vill ha hus så kommer det till dig också ska du se :)
Moa DeBruin

2015-06-30 ♥ 21:44:21
Elin

"Om du vill ha hus så kommer det till dig"...??? Är det något the Secret-tänk, typ att man visualiserar saker och så fixar universum fram det? Låter ju jättepraktiskt. Tar dock noll hänsyn till sociala strukturer och orättvisor. Då borde de va sjukt usla på att önska sig saker som mat och vatten osv i fattiga länder. Men om de bara kunde önska lite hårdare tar nog krig och elände slut.
Förlåt. Blir asprovocerad av det tankesättet då det är en skön tanke för alla rika västlänningar att motivera sitt välstånd.

Svar: Det var verkligen inte så jag menade. Håller helt med dig.
Moa DeBruin

2015-07-01 ♥ 10:15:56
Inne hos Ina

Åh, så fantastiskt härligt! Är positivt avundsjuk, vi letar också hus. Förlorade en budgivning förra veckan :/ Men det ska väl komma fler. Hoppas ni njuter av ert hus (det verkar ju så i alla fall)!

2015-07-01 ♥ 10:19:43 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Alice

Haha, post-flytt-tiden är så jobbig... Man hatar bara allt vad prylar heter.

2015-07-01 ♥ 10:58:38 » URL: http://doersmagazine.se/
ISA

ih, allt är ju så kul när en gör det "första gången". Kan känna din flytt-eufori <3

2015-07-01 ♥ 16:44:34 » URL: http://isabyl.devote.se
Emma

Men vad härligt det låter! Måste vara underbart att ÄNTLIGEN ha hus och altan och allt! :D

2015-07-01 ♥ 17:31:23
Louise

Såå gött med grillat :)

2015-07-01 ♥ 19:10:26
Anonym

Förstår att ni föll för det här huset! Verkar ju vara helt underbart! Stort grattis och lycka till med ert framtida liv i radhuset! Må det bringa er mången lycka och glada stunder!

2015-07-01 ♥ 21:58:36

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback