Jordskott

Har ni sett serien Jordskott på SVT? 
 
Vi började kolla på svt-play igår. 

 
Gaaaaah vad spännanden det är!! Det är det mest nervpirrande jag har sett på länge. Jag har gjort i brallan flera gånger. TUR då att vi råkade köpa så mycket toalettpapper häromdagen.
 
Det finns en mening med allt. 

Kommentera gärna!
Hanna

haha assåååå.. ja vet inte om det är för att jag är supertrött men jag skrattade liiite väl mycket åt toapapper skämtet.. ;) tack för ett gott skratt!

Svar: Du är inte trött. Du är excellent humor helt enkelt 😉
Moa DeBruin

2015-03-10 ♥ 21:14:00
lin

Började kolla på den efter att ha läst detta. Guuuud så spännande! Och slutet på avsnitt ett med näven i krukan... Har jobbat på psyk och känner igen mig i stämningen som kan vara (likt i denna scen). Men inga rötter har ju varit inblandade. Men allt i övrigt! Fast det kändes ju rätt mycket läskigare i filmen, sina patienter känner man ju!

Måste nu vänta på maken för att se nästa avsnitt. Man har ju box honour.........?

Svar: Box honour? Vad är det? 😊
Moa DeBruin

2015-03-11 ♥ 11:52:47
Anna

Jag började titta på The Fall efter att du rekommenderade den serien och sen hetsade jag mig igenom båda säsongerna på typ två dagar. Vet inte om mitt sociala liv klarar fler serietips från dig ;)

Svar: Hahaha 😊❤️
Moa DeBruin

2015-03-11 ♥ 13:03:29
Sabina

Hahahahaaa! Har inte sett den dock men det blir till att ladda upp med toapapper innan, det hör jag det.

2015-03-11 ♥ 15:19:17 » URL: http://https://minegensite.wordpress.com/
Louise

Nej det har jag missat, tack för tipset :D

2015-03-11 ♥ 19:47:00 » URL: http://louisesyr.blogg.se
lin

Box honour - att vara lojal med serie (seriebox)-tittande. Alltså inte börja kolla på nästa avsnitt utan sin seriepartner. Gudarna vet att man kan vara vääääldigt sugen. Jag har ingen box hohonour, lär kolla på nästa avsnitt idag utan min man. (föräldraledig). Kunde förresten inte sova igår, tänkte bara på näven i krukan.

Svar: aha mycket intressant begrepp :)
Moa DeBruin

2015-03-12 ♥ 07:47:16
Linda

Här har du en som bor i självaste Silverhöjd (nåja, staden som spelar silverhöjd) och man börjar ju fundera hur det står till med miljön häromkring, när ska man börja rota fast i jorden? NÄR?

Gilalr hursom serien, spännande grejer :D

2015-03-16 ♥ 20:40:27 » URL: http://lindalovegood.weebly.com
Emma Beyond

Skrattet efter att ha läst ditt inlägg om artikeln om mobiltelefoner sitter fortfarande kvar, men det var ju inte det jag skulle kommentera. Utan det är ju denna galet spännande, läskigt, irriterande, dåliga, nagelbittande, världsbästa serie. Ja som du märker har min hjärna inte riktigt bestämt sig för vad den tycker om denna nya serie som framkallar beroende. Jag tittar p den på kvällarna, stör mig lite på det overkliga, samtidigt som jag tycker den är hur spännande och bra som helst. Men på kvällarna är det mörkt så det blir mycket mobil-plink (eller nalle-plink hahahaha) så jag missar alltid massa och får kolla om någon gån i veckan mitt på ljusa dagen när bebisen sover. Då är det inte lika otäckt, men ändå vääääldigt spännande!!!!!! HatÄlskar den!

2015-03-19 ♥ 15:57:02 » URL: http://emmabeyond.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback