Nedkylt arbetsklimat

Idag har jobbat hemmifrån och jag tror inte att ni förstår hur kall jag blir när jag sitter still i mitt eget hem.
 
SVINKALL!
 
När ungarna är hemma springer dom ju runt som två som elaggregat och värmer upp luften, men när jag är själv hemma är det som att luften står still och kyler ner sig självt. Efter två timmar är mina fingrar så kalla att jag knappt kan manövrera över datortangenterna. Det är sant! Mina stackars fötter är som två stela skyttegravsklumpar.
 
Jag tvingas helt sonika kliva utomhus och värma upp mig själv innan jag kan gå in och jobba igen. Vilket känns något snedfördelat rent temperaturmässigt.
 
 
 
Uppvärmd utomhus. 
 
 

Kommentera gärna!
Emma

Men det är ju inte dåligt att det går att värma sig ute! ;D Även om det kanske hade varit att föredra tvärtom vad gäller temperaturen den här årstiden - varmt inne, kallare ute?

2015-03-30 ♥ 21:25:40 » URL: http://mswaffles.blogg.se
Em - mitt liv på NZ

Jag blir likadan när jag sitter still, svinkall om fingrar och tår. Jag antar att det är för att vi begåvats med taskig blodcirkulation... Du får slänga dej ner på golvet och köra några burpees/upphopp och springa ett par varv runt huset när du blir så där kall. Du blir garanterat både varm och jäkligt vältränad! :) Eller så kan du dricka en kopp te. Mindre ansträngande men värmer tyvärr inte fötterna he he

Svar: ja det måste vara blodcirkulationen i kombo med kall lägenhet. Jisses vad kall jag blir :)
Moa DeBruin

2015-03-30 ♥ 21:30:03 » URL: http://emsliv.wordpress.com
tommy

har du inga element ?? :/

2015-03-31 ♥ 01:26:12 » URL: http://investerasmart.blogg.se
Inne hos Ina - examen i juni

Jag pluggar ju hemma, och har gjort i många år, och känner verkligen igen mig. Det händer att jag liksom bäddar ner mig själv i soffan för att få upp värmen. Det är ju iofs en fördel med att plugga hemma ;)

Svar: Sant ;)
Moa DeBruin

2015-03-31 ♥ 10:41:27 » URL: http://innehosina.wordpress.com
Malin

Ungefär så är varje vinter hemma hos oss, enligt mig som fryser nästintill jämt. Fick som tur var handledsvärmare i julklapp = varma händer och fingrar! (Varför blir man kall om händerna när man rör fingrarna hela tiden?). Däremot aldrig fötter på golvet, gäller ungefär året runt för mig, gillar inte isklumpar till fötter.

2015-03-31 ♥ 15:00:05
heycherryberry.blogg.se

Har ni flyttat från lägenheten?

Svar: nix pix fortfarande lägenhet
Moa DeBruin

2015-03-31 ♥ 16:00:37 » URL: http://heycherryberry.blogg.se/
Angelica

Låter exakt som vårt vardagsrum. Krävs både barn och sambo hemma för att det ska bli najs cirkulation så en inte fryser ihjäl där inne. Ev, pga att ena väggen bara är fönster ändå upp till taket. Fönster från 50-talet eller nåt.

2015-04-01 ♥ 21:07:28 » URL: http://angelicahedstrom.se/
KataM

Man tager en vetevärmare, stoppar den i mikron några minuter, lägger den på golvet och placerar fötterna ovanpå. Sedan är man snart go' och gla' i hela kroppen. Har man sisådär 16-17 grader inomhus på vintrarna, lär man sig knepen. ;-)

2015-04-02 ♥ 11:45:56

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback