Spiderchick

Snuvad på konfekt
Min kära make drog ut en tand igår. En gammal visdomstand som aldrig gjort munhålan någon nytta. 
 
- Du kan väl ta med dig tanden hem sen? var det sista jag bad innan han åkte iväg till tandläkaren.
 
Sen berättade jag exalterat för barnen att pappa snart skulle komma hem med en tand som antagligen hade ENOOOORMA rötter aaaaaaah (mina fantasier). Åh vad roligt det skulle bli att få se! Ja, ni som har hängt med här på bloggen ett tag vet ju att jag ääääälskar blåsor, finnar, vaxproppar, bortopererat åderbrock, tandrötter och annat äckelpäckel underbart. 
 
Sen kom min man hem och... Inte hade han någon tand med sig!
 
- Nej den slängde tandläkaren. 
- Men... Men... Hade den långa rötter då, tanden? undrade jag. 
- Det vet jag inte. Jag fick inte se den. 
 
Wtf?? FICK INTE SE DEN? Ursäkta men det är ju ungefär som att man skulle sälja smör och sedan vägra ta emot pengarna. Eller köpa rosor och sedan dra av alla bladen innan man sätter ner dom i vasen. Eller dra ut en saftig visdomstand och sedan inte ta med den hem till sin fru för vidare beskådan. Eller vänta. DET VAR JU DET HAN GJORDE.
 
Pallar inte. 
 
 
 
Ledsen och bestört.
 
H

Haha! Jag krävde att få ta en bild på min fettknöl som jag opererade bort innan de forslade iväg den. (kan mailas vid intresse;)

Svar: haha... helt rätt!
Moa DeBruin

Paulina

Know the feeling! Älskar också att se sånt! Jag fick inte behålla och ta hem någon av mina fyra visdomständer :( jävligt dåligt faktiskt.

Svar: Äh fy! Vad betalar man för egentligen??? 😉
Moa DeBruin

POOS

Och jag är precis tvärtom! Vill bara att det ska bort så jag slipper se det ;)

tommy

spännande

Helena

Min bror råkade i princip helt klämma av sin lilltå på jobbet. På akuten konstaterades att det bara var att ta bort den då den inte gick att fixa. Brorsan frågade om han kunde få med sig sin tå - men icke sa nacke! Mycket upprörande! 😂 Han kanske hade velat göra ett fint minneshalsband av den... 😆

Svar: a men precis! dåligt! ;)
Moa DeBruin

Maria

Min sambo fick med sig sina visdomständer hem. En i 12 delar och den andra i 6 delar. De var så trasiga att när de skulle dras ut sprack de och fick opereras ut istället. Ligger i en liten ask någonstans och jag kan säkert skicka en bild om du skulle bli glad av vilka tänder som helst. :P :D

Svar: myyyyys :)
Moa DeBruin

Katta

Jag är lite förvånad över att de drog ut den.
Det säger min tandläkare nej till.De ska opereras ut för att inte orsaka nervskador.

Sen för att gå tillbaka till ämnet.Jag älskar också sånt.Har sett mycket i mitt jobb som undersköterska,lovely ;)

Min bror har sina gallstenar hemma...

Svar: haha åh hade lätt sparat mina gallstenar!
Moa DeBruin

Elin

Hahaha Moa du är så rolig!

cecilia

Haha, underbart!

Sara

Hahaha! Fantastisk fin och rolig blogg du har! :)

Linnea

Hälsa den lille glädjedödaren att han antagligen, med stor säkerhet har gått miste om en betydande summa pengar. Jag har inte stenkoll på Tandfeens system men små mjölktänder=guldmynt och stora visdomständer=typ en tusenlapp borde väll vara rimligt?

Svar: men exakt! snacka om ekonomiskt bortfall.
Moa DeBruin

Kliar och sticks

Jag bad att få hem min visdomstand "för barnens skull". Tandläkaren flinade lite och gav mig tanden i en liten skattkista av plast. Jag var väldigt nöjd (en skattkista! Vem hade anat att det fanns såna för tänder!!) och kunde imponera på mina barn. Jag har fortfarande kvar den i lilla gröna skattkistan och tittar på den ibland. Det är ju så coolt med rötterna!

Svar: underbart :)
Moa DeBruin

Sabina

Hahahahaaa! Vad roligt! Fast såklart inte för dig då :P

Linnéa

Fantastiska resultat när man söker på bilder på Google för "bortopererat åderbråck"!

Svar: Mmmm.... 😊
Moa DeBruin

Lenore

Jag tog hem min visdomstand i våras, sen målade jag den med rosa nagellack med syftet att skapa ett halsband. Sen insåg jag att folk skulle tycka att jag var lite väl bisarr, så nu har jag en rosa visdomstand på mitt sminkbord, bara för att!

Svar: haha fab!
Moa DeBruin

Lilly

Hhaha morgonens härliga humoristiska läsning. xD

Therese/zill

Jag har dragit ut två av mina visdomständer, för några år sen. Och jag fick med mig båda hem. Inte för att jag kommer ihåg vad jag skulle göra med dem. Men jag kommer ihåg att tandisen skojade om att tandféen ger extra bra cash för visdomständer. Tro fan det, så mycket som det kostar att BLI AV med dem :).

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress