Sömnbrist

Den här veckan har jag vabbat. Eller vobbat snarare eftersom det här med att lägga ifrån sig arbetet till 100% inte fungerar som egenföretagare. Jag har dock inget problem med det. Älskar mitt jobb.
 
Hur som helst har storebarnet haft feber  och som ett resultat av det har han/vi inte sovit jättebra om natten. Igår natt var jag uppe säkert 5-6 gånger. Jag pallar det för vi sover så gott annars men jag får ändå flashbacks till tiden för två år sedan när jag hade en bebis som ville amma hela nätterna och så en 3-åring på det som ville stiga upp klockan 05:30 varje morgon.
 
Fy.
 
Vad trött jag var! 

Jag låg så gravt mycket minus på sömnkontot att inte ens den mest skillade matematiker hade kunnat ordna upp den ekvationen. Det värkte i hela kroppen. Påsarna under ögonen karvade sig så djupt in i huden att man nästan kunde skymta skelettet. Jag gick runt som i en dimma och kände mig ömsom deprimerad ömsom bakfull. Det är liksom vad sömnbrist gör med en. 
 
Nu är barnen större och vi sover så jäääääkla gött om nätterna. Och på morgonen kan barnen gå upp och sköta sig själva en stund. Ååå sömn ljuva sömnn jag dyrkar DIG. 


S som i sömn (och sand).


 

Kommentera gärna!
Anonym

Härligt med sömn ♥ jag tycker mig vara förstörd efter endast en stökig natt..men en undran bara: Var är podden? Känn ingen press men JAG SAKNAR ♥

Svar: Ååå vi ska försöka hinna spela in nytt avsnitt nästa vecka. Härligt att du saknar, det gör oss motiverade :)
Moa DeBruin

2015-03-12 ♥ 21:04:33
Madde

Fick gråt i halsen nu. Kommer jag en dag få vara utvilad? Känns långt borta med en ett och ett halvt-åring som ammat sig igenom alla sina nätter.

Svar: Jaaaa! Du kommer inte alltid gå runt i en dimma 😊 Kämpa kämpa
Moa DeBruin

2015-03-12 ♥ 21:23:55
lin

... Och S som i Spiderchick!

Längtar efter en natts sömn. Men lär väl få vänta ett bra tag. Sonen är 4 månader. Drömmer om en hotellnatt i sommar - bara sova, käka, hänga med mobilen och spendera övrig (hahaha, prioritet nr 4) tid på min man. Oh herregud. Kanske ska vi rent utav gå ut med vänner och känna oss unga och snygga. Men vet inte om jag kan offra några egentidstimmar på det! Haha...

Oavsett... Skönt att läsa om andras sömnbrist. Funderar på hur grov Mirka Norrströms sömnbrist är?

Svar: Jag funderar också på hur mycket sömn dessa föräldrar snittar per natt :) Tycker din plan för sommaren låter fab :)
Moa DeBruin

2015-03-13 ♥ 07:09:09
Erin

Känner igen mig! Har 3barn under 5 och ett fjärde på väg! Sömn!? Vad är det? Tur det positiva med barn väger upp!

Svar: ja så är det ju :) Och sömnbristen är ju övergående
Moa DeBruin

2015-03-13 ♥ 07:11:47
tommy

jobbigt

2015-03-13 ♥ 08:07:06 » URL: http://investerasmart.blogg.se
Laura

Åh, du ger mig hopp om en bättre morgondag! Jag befinner mig just nu i den där dimmiga sömnlösa världen där två timmar oavbruten sömn är en lyx. Dock bara med EN bebis. :P

Svar: Sänder kraft och pepp!
Moa DeBruin

2015-03-13 ♥ 12:31:47
Lilly

Verkligen skönt att sömnen har blivit bättre för er. :)

2015-03-13 ♥ 18:18:30 » URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
princessmelis.com

Vad jobbigt att vakna så tidigt... Hoppas ni mår bättre!

2015-03-19 ♥ 14:30:42 » URL: http://princessmelis.com/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback