Tandlagning

Idag var jag hos tandläkaren och lagade ett hål i tanden - en gång för alla! Jag lagade den bara provisoriskt sist eftersom vi var tvugna och se om jag behövde rotfylla. 
 
Det behövde jag inte!
 
Tack för det. Kan rent spontant komma på en rad grejer som känns roligare än en rotfyllning (betala för höga räkningar en lördag kväll, skura trapphuset med bomullstops, sälja smör och tappa pengarna osv).
 
Så vi lagade tanden på vanligt vis och jag måste säga att det gick över förväntan smidigt. Jag kände inte ens när sköterskan satte bedövningssprutan. Det enda som gjorde ont var när tandläkaren råkade luggs mig genom att klämma mitt utsläppta hår mellan sitt knä och tandläkarstolen. Och det får man väl se som en förhållandevis smärtfri tandlagning. 
 
 
 
 
Pekar ut den lagade tanden. 
 

Kommentera gärna!
Diana D

galet dyrt att fixa tänder numera. Skönt att det gick bra. Trevlig kväll fina du.

2015-03-31 ♥ 21:42:15 » URL: http://lamadre.vimedbarn.se
Anonym

Själv har man haft tandläkarskräck i flera år. Tog äntligen tag i saken när jag bet av en bit av min tand hos svärfar när jag och mannen var där och åt middag. Visade sig visst att jag hade fyra hål att fixa, två var akut (har fixat dom och en tredje redan) och man vet ännu inte om dom måste rotfyllas då dom var på gränsen. Känns sådär, haha! Hoppas inte dom behöver rotfyllas, då har jag gått igenom helvetet två gånger i onödan :P

Svar: håller tummarna att du slipper! Inte roligt att laga hål men det går ofta bättre än vad man föreställt sig innan :)
Moa DeBruin

2015-03-31 ♥ 22:19:04

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback