Spiderchick

Cronut till frulle
Kolla här!
 
En cronut. Korsning mellan en croissant och en donut. 
 
 
 
 
 
 
Jag åt cronuten till frukost igår. Inte så mycket näring i det men jag har svårt att äta bröd, fil, gröt, ägg och allt sådant där till frulle. På morgonen är jag mer sugen på något sött och lätt. Typ en cronut. Eller en croissant. Eller möjligen kex med brieost (ibland äter jag chokladpudding till frukost men det behöver ni ju inte berätta för någon). Sen äter jag en tidig och stadig lunch istället.
 
Om cronuten var god?
 
OM DEN VAR GOD?
 
HAHAHA! *skrattar sockerstinnt*
 
Ursäkta men kan friterade bakverk någonsin gå fel???? Jag bara undrar? (obs retorisk fråga)
Diana D (La Madre)

ah men vad gott!!!!

AnnaWK

Och jag är tvärtom, vill absolut ha mackor, flingor, juice och smoothies till frukost och är inte alls sugen på sötsaker på morgonen. Kan däremot smälla i mig sötsaker resten av dagen utan problem (jag är väl inte den som är den heller, ja det har hänt att jag har ätit fyra kanelbullar till middag) så länge jag grundat med klassisk frukost.

Carro

Provat chiapuddding? Eller fettkaffe/fett-te? Äggmjölk? Något med mer näring helt enkelt? Eller varför inte skippa frukosten helt och äta brunch istället? ^^

H

Men slurp! Jag älskar frukost, skulle lätt kunna äta frukost hela dagen, utan stop, flingor, kaffe, smörgås, bulle, cronut repeat och repeat! Fast det gör jag ju inte. bara ibland…eller ofta.

Såg på blogg.se första sida (under förra veckan?) Att du blivit hjälpt av …KGB! Det gjorde min dag! (visste ju sedan innan att du skrivit om KBT). KGB-terapi hade ju annars varit något. Eller inte.

Svar: Haha jag vet 😂
Moa DeBruin

Kattis

Cronuts var det enda jag ville äta hela förra sommaren. Men jag bodde hos mamma då och hon satte stopp för det :(

Hmm

Jag svär väl i kyrkan nu men, ÖRK vad äcklig den ser ut!

heycherryberry.blogg.se

Frukost är mitt bästa mål. Jag äter gärna hur mycket som helst - men jag måste ju hålla vikten också så nu blir det "bara" kvarg med havrekuddar, husman med mini keso och en skinkskiva. Kaffe också, så klart!

M

Du borde ju helt klart vara född nere på kontintenten där det är fullt accepterat (till och med norm) att äta sötsaker till frukost ;)

Svar: Jag vet! 😊
Moa DeBruin

Emma

Själv är jag helt tvärtom, klarar verkligen inte av sött på morgonen. Inte ens juice tycker jag är speciellt gott faktiskt. MEN, den där sockriga saken i din hand - MUMS!!! Var köper man sånt smarrigt?? :D

Svar: Ica 😊
Moa DeBruin

ISA

låter som ren och skär perfektioN! socker på morgonen <3

Micaela

Ser riktigt gott ut!

Anonym

Trodde det hette crodouh?😝

angelicasvarld.blogg.se

Men va smarrigt!! Kan du smsa över en till mig ;-)

Jenny

Men jösses vad gott det ser ut då!! Attans att jag ska vara glutenintolerant,sörjer att jag inte kan äta det där:-(

Malin

Pa helgen ar det basta som finns att ga upp och ata kall pizza som blev kvar fran kvallen innan till frukost. Godiset som ligger kvar i skalen fran kvallen innan ar ocksa en klassiker till frukost hemma hos mig...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress