Spiderchick

Heja Måns
Är hemma efter ett dygn i Stockholm med Full Patte-gänget. Ligger utslagen i soffan framför Eurovision Song contest. 
 
Jag tycker att showen går så fort nuförtiden. När jag var barn var Eurovision det längsta programmet på hela året. Inget annat tv-program kom ens i närheten av att vara så långt och utdraget (inget annat över huvudtaget kom i närheten av att vara så långt och utdraget). Bara med hjälp av oerhört mycket koffein och möjligen galenskap orkade människor hålla sig vakna genom röstningsmomentet. Årstider hann växla och nya grundlagar införas innan vinnaren slutligen korades. ZZzzZzzzZ.
 
Numera rivs bidragen av i hög takt och det gäller att hänga med för at... Pass opp! Nu är det Måns.
 
Heja heja!
 
 
 
 
 
 
 
Uppdatering: Seriöst. Jag tar tillbaka att showen skulle gå fort. Hur många bidrag är det med?? Det är väl ändå bara länder från Europa som får ställa upp? Eller? Tävlingen måste ha passerat Europas gränser för minst tio bidrag sedan!
 
Nu går jag och lägger mig.
 
Under tiden jag sover - hoppas Måns vinner!
mormodern

FORT?!!! Jag har sett Eurovision sen slutet på 60-talet, alltid lika segt o segare blir det... Långtråkigt o omröstningen ska man inte tala om, då sover jag sen länge!!
Men visst, en del bra låtar är det, om man orkar höra klart.

Ulrika

Oändligt. Gäsp! Jag hann sova med ena ögat genom ett gäng länder som röstade... Det är fortfarande inte klart.

Snygg tröja! :)

Jen

Var kommer tröjan ifrån? Ser ju jättehärlig ut med små bröstvårtor ovanför ränderna :')

Svar: Full Pattes turné-tröja :)
Moa DeBruin

Susanna

Hehe jag och min vän höll oss vakna genom bidragen och första snabbreprisen, sen gick vi och la oss :)

Yohanna af Skovde

Skrattade högt när jag läste. Ja, Eurovision var världens längsta program när jag var liten med. Minns att jag tänkte på det många gånger. Det ända tills jag såg Doktor Zvijavgo (stavning?) som var 12 timmar lång.

Julia

Ja, jag fattar inte heller riktigt vad den stora grejen med att Australien fick vara med i år var, när länder som Israel, Armenien och Azerbaijan har varit med hur många år som helst. Och ja... SÅÅ utdraget. När man sett Måns tappar man ju helt gnistan att se de andra! :)

Hanna

Jag älskar Eurovision och just att det är så långt och segt! Först massa bidrag av mycket skiftande kvalité då man analyserar dans, sång och kläder och sen räknandet, spänningen och glädjen när det går upp för vinnaren att den vunnit. Det hade kunnat få vara ännu segare för min skull, nu är det ett helt år till nästa gång och då kan man ju dra ut ordentligt på njutningen när det väl är! :-D

Linnéa

Röstningen är ju det roligaste, tycker jag! :D Musiken är oftast mindre intressant, fast det är kul att "lära känna" andra länder som man annars inte skänker mycket tanke på i vardagliga livet. And for the record, Israel har en 40 år lång historia i Eurovision (och Australien var bara med i år för att fira 60-årsjubiléet, men det måste ju alla känna till vid det här laget).

cornyz.blogg.se

Haha det kom ju med i Guinnes rekordbok som den längsta musiktävlingen på tv???

MALIN MONROE

Haha läste först bara delen innan "uppdateringen" och tänkte, är du sinnessjuk? Haha, tur du skrev en uppdatering därefter... För gud det kändes som om det aldrig skulle ta slut igår. ;)

Svar: Hehe 😊 ja jisses vilken evighet!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress