Spiderchick

Inspo-kvinnor
Idag blev jag intervjuad av en student (angående mitt jobb) och fick bland annat frågan vad eller vilka som inspirerar mig. Mitt svar på den frågan är alltid "drivna kvinnor". Jag har alltid sett upp till kvinnor som följer sina drömmar och som vågar ta plats. 
 
Mina topp fyra inspirationskvinnor:
 
• Hannah och Amanda 
Två stora inspirationskällor! Jag älskar att dom har tagit sina karriärer i egna händer. Men samtidigt som dom är enormt framgångsrika tampas dom med samma vardagliga problem som alla andra. Jag inspireras även av att dom är helt orädda vad gäller att berätta om sina drömmar och mål. Och att dom drömmer STORT.
 
• Mia Skäringer 
Jag har älskat Mia intensivt ända sedan Roll on-tiden. Hon har visat att man kan jobba med humor men samtidigt ha en svart och sorgsen sida. Det känner jag igen mig mycket i. Jag är en utåtriktad och glad person samtidigt som en del av mig är väldigt ångestfylld. Och det är helt okej. Det är mänskligt. Ingen människa går runt och bär på bara positiva känslor dagarna i ända. 
 
• Martina Haag
Martina var den som fick mig att förstå att jag kan skriva "talspråkigt" och humoristiskt och att det är precis lika bra och fint som att skriva på något annat sätt. Själva ordvalen är inte det primära, utan vilken känsla man förmedlar. Martina har gett mig många, många skratt genom åren. Jag träffade henne häromåret. Det var stort!
 
 
 
 
 
 
Dessa quinns och jag i samma rum. Dröm!
Ulrika

Så bra inlägg! Även du är en härlig inspo-kvinna i min vardag Moa!

Svar: tack :)
Moa DeBruin

Hanna

Gaaah jag älskar Martina Haag. Är så ledsen över att hon och Erik gått skilda vägar för dom var ett av dom superparen som jag såg upp till. Men förhoppningsvis mår dom bättre av det så vem är jag att deppa ;)

maria

jag tänkte samma som ovan: du själv ska absolut va med på listan! :)

Svar: :)
Moa DeBruin

My - Morgonkaffet.se

Jag är SÅ himla glad att jag upptäckte Fredagspodden också för ett tag sedan :) Varje förmiddag dricker jag morgonkaffe och lyssnar på blandade avsnitt från både deras podd och er podd för jag får inte nog. Ni är alla så himla bra! Och tröstande på något vis. Ni är som ångestmedicin <3

Ps. Jag vet att du och Matilda har fullt upp men bara så du vet så önskar jag att ni hade släppt ett nytt poddavsnitt varje dag ;)

Svar: känns hedrande att du tycker vi borde padda oftare :)
Moa DeBruin

Chips&Choklad

Är jag dum i huvudet, eller har du bara skrivit om tre av dem?

Svar: fyra eftersom Hannah Amanda är två :)
Moa DeBruin

Chips&Choklad

Vilket snällt sätt att säga att det är jag som är dum i huvudet! :P

Svar: hehe nääääråååå lätt hänt :)
Moa DeBruin

Carolina

håller med ovanstående! du är min idol nr 1!

Svar: Ååå tack :)
Moa DeBruin

Mizca

Jag älskar Mia Skäringer - du har så rätt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress