Spiderchick

Att äga en möbelauktion
Idag har vi varit på möbelauktion. Skövde ligger nästgårds till möbelmeckat Tibro där det är auktion några gånger per år. Skyltexemplar och möbler med mindre defekter säljs till fördelaktiga priser. Vi snackar sängar, matsalsbord, stolar, hyllor, vitrinskåp, tv-bänkar - allt!
 
Van efter att precis ha budat hem ett helt hus stegade jag in på auktionen och ropade kvickt hem ett objekt. Jag hade så mycket attityd i mitt bud att det inte ens var någon som budade emot mig. Det var helt knäpptyst i lokalen. Ba - BAAM! Här kommer jag och ÄGER hela auktionen. Liksom.
 
HA! 
 
Vad jag ropade hem?
 
En saccosäck. 
 
 


 
 
 
Eller en "taco-säck" som jag sa till min man.  
 
300 spänn. 
 
Antagligen samma pris som i butik. Men ändå. Vilken attityd jag hade!
 
 
Katta

Som när jag ägde godishjulet på Liseberg
Om blickar kunnat döda 😜

mormodern

Den var jätte fin! Tror den kostar dubbelt så mycket i affären. Såg en typ "saccopall" alltså ingen "rygg" på den. Den kostade över 300. Så du gjorde nog ett kap!

Eira

Haha, du är för skön!! :D

Bonnie

Heja heja! Själv bor jag inte i Tibro längre men skickade traditionsenligt dit mamsen som fortfarande bor kvar - trots att jag bor i Gävle bad jag henne ropa in ett bord och fyra stolar. Gjorde en vinst på ca 11.500:- i jämförelse med originalpriset på Mio - så frakten känns helt OK! Möbelauktionen är fasen kärlek.

Svar: gött :)
Moa DeBruin

Chips&Choklad

Hur kan jag aldrig ha varit på möbelauktion i Tibro? Detta måste det bli ändring på.

Benington

Haha bra jobbat! Det gäller att vara bestämd när man är på auktion :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress