Älg-spänning

Idag på treåringens förskola berättade en av pedagogerna att hon hade haft en älg på besök i sin trädgård. Den hade utan att fråga närmare klampat in över tomtgränsen och börjat käka upp massa äpplen. 
 
Myyyyyycket spännande historia tyckte alla barn och kanske framför allt vår treåring.
 
- Mamma jag vill söööööka på älgen! utbrast han när vi kom hem i eftermiddags.
- Ska vi gå ut och leta efter en älg? frågade jag.
- Nej söka på datorn! svarade treåringen. 
- Eh... Ja det kan vi väl göra. 
- Mamma, älgar har grenar på huvudet.
- Älgar har horn, rättade jag.
- Men men... stammade treårigen och såg skrajsen ut. Har till och med älgarna på vår dator HORN?
 
Ehum. 
 
Nämnde jag att mitt barn är född i tekniksurfandets era?
 
Tänker att vi kanske borde ta oss ut i skog och mark lite mer.
 
 
 
Älg på youtube.
 

Kommentera gärna!
Tinis-en humorblogg (typ)

Haha åh, "grenar på huvudet" :D

2015-11-03 ♥ 20:42:21 » URL: http://tinis.me
Marielle

Haha, ja denna teknik! Min mamma jobbar i en förskoleklass och berättade att i början på terminen så skulle de öva på att skriva. Då sa en elev att det gick ju inte, de hade ju inga iPads där. Hihi!

Är för övrigt och läser i ditt arkiv och kan upplysa dig om att du för exakt sju år sen köpte en ny dator. En mini-pc. Vad kul det måste vara att ha en blogg och kunna blicka tillbaka egentligen. Jag har ingen aning om vad jag gjorde för sju år sen? Jag gick i åttan, så mycket kan jag räkna mig fram till. Men det är väl allt. Jag borde också blogga egentligen, eller åtminstone skriva dagbok. Synd bara att jag tycker att icke-skönlitterärt skrivande är booooring.

Svar: haha... just det. Den där jäkla PC:n. Den höll inte länge och var inte speciellt användbar heller :)
Moa DeBruin

2015-11-03 ♥ 20:48:41
Jessica

Haha! Ni får komma och hälsa på uppe hos oss i norr och spana in älgarna irl. Och åker vi en tur till inlandet kan jag garantera renar. Massvis längs vägarna😳 kram Jessica

2015-11-04 ♥ 00:01:32
Anonym

Visst är älgar häftigt. Vår son som snart är 3 år tycker vår hund är snäll som letar upp älgar så pappa kan skjuta dem och tycker det är spännande att titta på när de ska flås och styckas. Så kul att han redan förstår hur det gått till hela vägen till att köttet ligger på hans tallrik och ska ätas.

2015-11-04 ♥ 09:25:37
KataM

Såg ett underbart klipp på YouTube där några barn av idag blev presenterade för en gammal hederlig telefon med petmoj. De blev mycket konfunderade över hur den skulle användas. Allra roligast var när den vuxne frågade hur de trodde att man skulle göra för att sända sms.Kreativiteten flödade vilt, tills i alla fall några av dem insåg att det nog inte gick. :-)

Svar: Haha! 😄👍
Moa DeBruin

2015-11-04 ♥ 09:57:42
Ina

😂😂

2015-11-04 ♥ 10:54:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback