Fars dag

Fars dag idag. 
 
Här steg jag och barnen upp kring 08-snåret och förberedde frukost på sängen åt pappan. 
 
- Pappa sover alltid så himla länge så vi kanske hinner baka något? tyckte sexåringen.
 
HAHA!
 
Älskar mina barn. 
 
Faktum är att vi hade kunnat påbörja och slutföra en omfattande pulled pork-middag utan att pappan i vår familj skulle hinna vakna. Han sover så att säga "hårt". Bakning kändes dock något överkurs så vi nöjde oss med att göra chipsmackor efter treåringens instruktioner. 
 
 
 
 


 
 
Barnen målade även var sin teckning. 
 
 


 
 
Sexåringen kan skriva så han skrev "GrAtis PapA" med spretiga, vackra bokstäver. Treåringen ville inte vara sämre och skrev "du är överraskad pappa" med orange penna och bokstäver som jag möjligen inte känner igen. Men så stod det i alla fall. 
 
 


 
 
Den älskade pappan i fråga blev mycket glad över omtanken.
 
Nu ska vi snart iväg och fira fler fäder i familjen. 

Kommentera gärna!
Robin – Pappablogg.com

Alltså dina barn är här härliga! 😍

Sedan undrar jag en sak, om sista meningen. Ni firar alltså fars dag ordentlig i er släkt? Jag tycker att det är så himla fint :) I vår familj var det en kram till pappa på morgonen, en frukost ihop och kanske en trisslott eller så till pappa. Men efter det var det som vilken dag som helst.

Jag tycker det är så fint att vi har mors och fars dag. Dagar vi borde ta vara på för att berätta för våra föräldrar hur mycket de verkligen betyder för oss. Därför lät det så fint att ni skulle åka och träffa fler fäder i släkten. Mysigt :)

Svar: Vi firade svärfar med en fika och min pappa bjöd oss (vi borde ju bjudit honom men a ja) på middag ute. Blir ju en anledning att ses 😊
Moa DeBruin

2015-11-08 ♥ 23:42:02 » URL: http://pappablogg.com
Chips&Choklad

Chipsmackorna ser ju helt sensationella ut! Vilket jävla genidrag!

2015-11-09 ♥ 17:23:53 » URL: http://chipsochchokladbloggen.blogg.se/
Tove Lindgren

Hejsan,
Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.
(Även ni andra som driver bloggar är välkomna att kontakta oss).
Mvh, Tove

2015-11-10 ♥ 07:37:25

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback