Inbrott

Min mamma ringde och var bekymrad över att hon inte kan hitta sina nyligen inhandlade teaterbiljetter. Nu var hon orolig för att behöva berätta om sitt slarv för personen hon ska gå på teatern med.
 
- Säg att det har varit inbrott, tipsade jag. Säg att en tjuv har tagit biljetterna.
 
Enkelt liksom. 
 
Jag och min kära man skyller alltid på tjuvar. Vi har inbrott flera gånger i veckan om vi får tro oss själva. Det finns  ingen annan rimlig förklaring till varför saker försvinner eftersom vi själva är enormt ordningsamma. Tydligen. 
 
Japp. 
 
Sen vad en tjuv ska med till exempel en (1) degkrok till eller varför hen stulit min cykelnyckeln men inte själva cykeln, eller varför någon anser att det finns ett värde i försättsbladet till min mans skolarbete - ja det kan man ju fråga sig? Jag kan inte ha svar på allt. 
 
 
 
http://picasion.com/
Jeeeelp en tjuv!
Eller kanske inte. 
 

Kommentera gärna!
mamma

Inbrottstjuven ångrade sej o la tillbaka biljetterna på ett "hittbart ställe"! Tack för det! Allt frid o fröjd o teatern är redan sedd;)

2015-11-18 ♥ 21:10:33
Ellinor

Du skrev häromdan att du gått utbildning inom inköp och textil, var gick du den? Det låter intressant!!

Svar: Porteko i Borås, en KY-utb. Vet inte om den finns kvar. Googla :)
Moa DeBruin

2015-11-19 ♥ 02:43:54
Sara

Min mamma skyller på hustomtar när hon tappat bort något. (Okej, jag med!)

2015-11-20 ♥ 17:32:13 » URL: http://saradl.blogg.se
Solin

Idag engagerade jag och N all personal på A förskola för hans överdragsbyxor hade varit borta i några dagar. Jag messade även alla föräldrar jag känner på avdelningen. Måste vara nån som snott dom!! ... Tills vi hittade dom i varukorgen på vagnen. Så pinsamt! Tur det är helg nu.

Svar: Haha 😂 lika bra att köra stort pådrag direkt!
Moa DeBruin

2015-11-20 ♥ 22:25:48

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback