Buffé

Jag vet inte om det är någon form av naturlag men är det inte så att barn ofta blir väldigt sugna på tja... Allt möjligt precis innan dom ska sova? I alla fall mina barn. 
 
Just när dom ska slå igen sina små ögon kommer dom på att dom är både törstiga och hungriga trots att vi precis åt kvällsmat. 
 
- Mammmmaaaaaaaaa... 
 
Jag går med på att ge dom vatten. Möjligen mjölk.
 
Men där går gränsen numera eftersom jag genom hård erfarenhet har lärt mig att börjar jag servera mer än det har jag snart öppnat upp en fördämning av olika begäran som börjar någonstans vid "ett halvt kex utan smör" och slutar någonstans vid "chartersemester-buffé och julbord". 
 
Funkar liksom inte. 
 
 
 
 
Nä nä nä inga julbord precis innan läggdags.
 

Kommentera gärna!
Yohanna af Skovde

Är samma sak här, emellanåt. Känns ju sådär att säga nej till ett hungrigt barn men kom på sen att det är inte hunger utan en av alla tusen strategier för att slippa sova.

Svar: a men precis :)
Moa DeBruin

2015-10-27 ♥ 19:30:17 » URL: http://yohannaafskovde.se/
Em - mitt liv på NZ

Ha ha det är samma här! Samtidigt är det ju såå svårt att säga nej när man hör en liten ljus röst ropa "maaaama jag är huuungrig". Men det gäller ju att läsa signalerna rätt, vet man med sej att dom precis har ätit en massa till middag så är det ju bara vatten eller som du säger möjligtvis mjölk som gäller. Och det utan att känna sej som en grym sadist som låter sina barn somna med hungriga magar.... ;) (Been there...)

2015-10-27 ♥ 22:40:29 » URL: http://emsliv.wordpress.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback